la cate canale tv te uiti multe televizoare

La cate canale TV va uitati?

la cate canale tv te uiti multe televizoare

Discutam acum ceva timp cu colegii pe la munca si ne aminteam de vremurile trecute, inclusiv de partea de televiziune. Stii cum e, cand n-ai, nu e bine, cand ai prea mult, iar nu e bine. Ajunsese discutia la televiziune si comparam acum versus atunci.

Atunci, cand eram mic, erau doar doua canale, TVR 1 si TVR 2 plus bulgarii, ceva de genul. Mai mult de atat nu pupam. Apreciam maxim canalele alea pentru ca erau singura forma de divertisment. Ca atare, iubeam si emisiunile precum Teleenciclopedia dar si emisiunile pentru copii si desigur, desenele animate vechi. Pentru cine isi mai aduce aminte, anime-uri precum Sailor Moon si Dragon Ball au facut furori in Romania in acea perioada si mult dupa.

Mai erau si altele precum Sandy Bell (si aceasta a cam intrat in folclorul urban) sau MotoMartienii samd.

Nu vreau insa sa fac recensamantul progamelor tv din acea perioada ci altul era scopul acestui articol, sa-mi raspund la o intrebare.

La cate canale tv te uiti?

Acum 20-25 de ani, nu era oferta diversificata, erau doar doua canale tv. Acum, eu personal cred ca am vreo 200 de canale dar ma uit la maxim… 10, hai 15. Si statistica cred ca e facuta pe vreo doua luni. Sunt cateva preferate sau la care ma uit mai mult cum ar fi cele de stiri sau cele precum National Geographic iar restul sunt optionale.

Nu prezinta interes pentru mine si nu ma uit, asta pentru ca o buna parte prezinta emisiuni de calitate indoielnica, divertisment de foarte proasta calitate. Prefer sa nu ma uit, mi-e teama sa nu ma prosteasca mai mult decat sunt.

Revenind la idee, sunt curios, tu la cate canale tv te uiti cu aproximatie intr-o saptamana sa zicem?

5 thoughts on “La cate canale TV va uitati?”

  1. Robert Stefan

    Nu prea mai folosesc televizorul . Defapt singurele programe pe care le mai urmaresc din cand in cand sunt Discovery Channel si Hystory Channel. In rest imi iau toate informatiile necesare de pe internet. Emisiuni , seriale si filme deasemenea le vizionez online.Mai intru cateodata in grila de programe sa vad ce filme mai sunt , apoi le vizionez trailer-ul si ma uit la ele pe internet. #noads Urasc reclamele televizate .

  2. Nu ma mai uit la tv pentru ca nu am ce vedea, sincer. Stirile sunt o manipulare grosolana si am obosit sa stau sa analizez de fiecare data daca ce spun ei este adevarat sau tras de par.

    1. Da, e adevarat ce spui. Eu ma mai uit totusi dar asta nu inseamna ca si cred. Eventual vad ce zic si verific ulterior cum merge treaba cu adevarat.

  3. Păi răspunsul meu l-am pus deja pe blog, aici: http: //opozitie.eu/2017/consumatorul-roman-de-televiziune/

    Pe scurt, la niciunul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *