afis film Jumanji Welcome to the Jungl‪e‬

Jumanji: Welcome to the Jungle

Evident, un remake al celebrului film de prin anii ’90, in care a jucat Robin Williams. Un film pentru copii dar fain, mi-a placut si originalul. Am vrut sa vad asadar si remake-ul cu The Rock si Kevin Hart in rolurile principale.

sinopsis Jumanji Welcome to the Jungle

Inceputul este cumva clasic, daca esti familiarizat cu filmele americane pentru adolescenti. Sunt patru pusti, un tip negru si cool, sportiv, tipul geek pasionat de jocuri video care ii face temele astuia, tipa cool si superficiala – influencer-ul zilelor noastre si tipa smart, draguta dar introvertita.

Din motive diferite ajung toti patru in sala de detentie unde sunt pusi sa faca curat. Acolo gasesc jocul video Jumanji care ii absoarbe in el. Si uite cum fiecare dintre ei se trezeste un personaj in acest joc. Personajele difera insa de ceea ce sunt ei de fapt in viata de zi cu zi.

ochiul critic

Este un film dragut, targetul este pe undeva varsta de pana in 25 de ani. Au incercat sa combine doi tipi adulti de-a binelea, The Rock si Kevin Hart care au undeva spre 50 de ani cu doua tipe mai tinere (una dintre ele chiar tinerica rau) care par mai adolescente.

Pe undeva ambele mi se pare ca sunt cumva un soi de Lara Croft din Tomb Raider.

Filmul e dragut, e o comedie interesanta, care are insa si niste insertii pe acolo. Sunt cateva laitmotivuri cum ar fi ca nu trebuie sa judecam oamenii pana nu-i cunoastem, ca nimeni si nimic nu e ceea ce pare, ca in fiecare dintre noi exista o putere mare pe care trebuie s-o gasim si s-o dezvoltam etc. Si mai presus de atat, exista si clasicul motiv american: daca lucram impreuna, putem depasi orice obstacol!

Nu stiu daca au contract producatorii americani cu statul sa bage asta in orice film sau ei chiar cred asta. Dar frate… pana si in porno cred ca apare partea asta, sunt satul pana in gat.

Ca experienta generala, este un film dragut insa. Actorii mi se pare ca isi fac treaba bine, e relativ amuzant, e un film simpatic, merita vazut.


trailer aici


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *