Jos botnita! Jos dictatura medicala!

Daca esti de parere ca masca e botnita si ca nu trebuie purtata pt ca imunizare naturala, 5G, masoni, Bill Gates si alte din astea, bine ai venit. Ma bucur sa ne cunoastem si te rog sa lasi un comentariu jos, iti explic dupa aia de ce. Si da, jos botnita si jos dictatura medicala!

Si da, jos botnita si jos dictatura medicala!

Hai sa le luam pe rand.

Jos botnita! De ce jos botnita? Pentru ca esti un cretin, de aia. Aparent iti lipsesc cele mai elementare cunostinte, altfel ai intelege ca masca e facuta sa te protejeze si pe tine si pe altii. Pentru ca daca un bou ca tine imi stranuta in fata si am masca, scade riscul de infectare. Intelegi? E ca un pampers. Daca il porti tu, nu intru si eu in rahat impreuna cu tine, il pastrezi pentru tine.

Apoi, nu inteleg de unde a aparut paralela asta idioata cu masca = botnita. Posibil domn’ Cheloo sa fie intemeietorul acestei miscari. Dar si dumnealui, ca orice om, se poate insela.

Masca nu e botnita. E o diferenta mare intre cele doua obiecte. Masca e facuta sa-ti salveze viata, tie sau altora. Botnita, e facuta sa te impiedice sa latri/ musti. Din pacate nu functioneaza foarte bine, pentru ca aparent nu te impiedica deloc sa latri pe internet.

Celor care debiteaza idiotenii de genul, le doresc sa-si cumpere imediat niste tastaturi cu capcane de soareci ascunse in ele. Cand scriu botnita, sa-i loveasca peste degete.

Dar pe unii ii inteleg, confunda cele doua obiecte pentru ca probabil si-au vazut mamele purtand botnita si au ramas cu traume, nu?

De azi inainte cine mai zice ca masca e botnita, ma-sa presteaza servicii sexuale contra cost.

Dictatura medicala? De unde? Ca se iau niste masuri de bun simt, ca se impiedice raspandirea acestui virus asa cum s-au luat si in trecut? Ca nu inventeaza nimeni nimic. Daca nu ma crezi, cauta tu singur pe net. Vezi ce masuri s-au luat pe timpul gripei spaniole de exemplu sau oricare din celelalte pandemii care au lovit de-a lungul timpului.

Daca citesti, ramai mai putin bou, daca esti mai putin bou, porti masca, daca porti masca, se limiteaza efectele virusului si scapam mai repede de restrictii. Intelegi, sau am scris prea repede?

Inca ceva, daca esti de parere si ca masurile luate sunt inutile pentru ca a crescut numarul cazurilor, iar esti bou. Masurile functioneaza daca se respecta! Masurile nu functioneaza asa cum trebuie pentru ca sunt destule animale care nu le respecta. Cunosc personal cateva, din pacate. Doar pentru ca s-a dat o recomandare in acest sens, nu inseamna ca e si pusa in practica. Ce sa zic si prostituatia e ilegala si totusi exista. Clar?


Acum sa-ti zic si de ce te-am rugat la inceput sa lasi un comentariu. Pentru ca daca esti genul: jos botnita si jos dictatura medicala, prefer sa-mi zici. Lasi comentariu, eu iti dau ban si nu ne mai vedem niciodata. Avand pareri diametral opuse, nu avem ce sa cautam impreuna.


sursa imagine: https://www.manypixels.co/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *