Ingerii lui Charlie. 2000

Salutare. Pe langa trailere si vechituri, hai sa mai si vedem niste filme. Azi vorbim despre un film smecher si anume „Ingerii lui Charlie”. Este un film clasic as putea spune, un film care din punctul meu de vedere se apropie de ideea de film cult.

sursa: wikipedia.org

Despre „Ingerii lui Charlie”

in regia lui McG, cu Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray, Sam Rockwell

 Este un film smecher, sa incepem cu asta. Pentru vremea lui, a fost cumva chiar avangardist. Ca sa intram in subiect, filmul ne prezinta activitatea a trei femei, super-spioane le-as spune eu care lucreaza pentru Charlie, un tip misterior. Interactiunea lor are loc doar de la distanta, prin intermediul unui telefon-radio. Fetele nu stiu cine e Charlie, nu l-au vazut niciodata. Alaturi de ele se mai afla un tip (imi scapa numele) care le mai ajuta cu ce au nevoie.

Misiunile fetelor sunt deosebit de periculoase si solicitante, de la furat chestii care nu trebuie sa incapa pe mana nenilor rai pana la salvat oameni cu sarituri de prin avioane si chestii din astea. Sa fie clar ca pentru a le duce la bun sfarsit, cei trei ingeri, isi folosesc intreg arsenalul feminin. Sunt momente cand isi folosesc sexualitatea, sunt momente cand isi folosesc forta, insa mai mereu isi folosesc creierul si asta e important.

Este genul de film care ne prezinta niste femei puternice, frumoase, cu personalitate, inteligente si intuitive.

Culoarea parului celor trei (brunet, blond, roscat) imi aduce aminte pe undeva de Fetitele PowerPuff, sau cel putin mi se pare mie funny.

Filmul vi-l recomand, este un film bun si la 17 ani distanta de la aparitie (wtf… au trecut 17 ani din 2000 incoa’?). O sa va placa actiunea, umorul si scenele de lupta care sunt destul de avansate.

Ca sa concluzionez, din punctul meu de vedere „Ingerii lui Charlie” este varianta feminina a oricarui film cu James Bond. Asta nu il face un film mai putin bun, din contra, este un film foarte interesant.

Trailer „Ingerii lui Charlie”

Nu uitati sa va abonati la blog (completati campurile din dreapta sus), mai avem si alte filme de prezentat. Daca v-a placut, ne-ar ajuta de asemenea un share.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *