Business, bani, blogging, SEO, socialmedia, publicitate, contentwriting, hiphop | #infrascurte 2

Continuam cu seria de infrascurte, intamplator, s-a diversificat meniul.

#business #bani #proteajeazamediul Eu sunt fan site-urilor de genul olx, sau ma rog, a produselor second-hand, in anumite circumstante. Ma refer aici la carti de exemplu, nu am o problema in a citi carti la mana a doua. 

De asta sustin si o initiativa de tip RemixBag. Ce inseamna asta? Pai pe scurt, iti pui hainele pe care nu le mai vrei intr-un sac care-ti este adus de curier gratuit, apoi le vinzi prin intermediul lor si primesti niste bani pentru hainele tale pe care oricum nu le folosesti.

De ce sa faci asta? Loc in sifonier (mai ales daca esti femeie, fii sincera), bani pe care poti sa-i investesti in alte haine si deloc in ultimul rand: o mana de ajutor mediului, scazi un pic productia la nivel planetar si o fapta buna. Poate poti sa faci pe cineva fericit, pe cineva care nu-si permite niste haine noi ca sunt prea scumpe pentru el. Poate chiar are nevoie insa de o haina buna, de calitate. Poate merge la un interviu care-i poate schimba viata, cine stie?

Nu l-am testat inca dar o voi face cu siguranta. Articolul mai jos, eu l-am vazut la manafu prima data.

Remix Second Hand

#blogging #SEO #magazinonline Cei de la Inboxtarget, impreuna cu SelfCloud si DHF au realizat un ghid de vreo 39 de pagini despre cum sa organizezi o campanie smechera de Black Friday. Eu n-am nimic de vanzare gen, cu toate astea l-am downloadat si va sfatuiesc si pe voi sa faceti asta din doua motive:

  • daca ai un blog afli sau iti cimentezi informatiile cu privire la acest domeniu. De exemplu, stii, conform studiilor, care este viteza recomandata de incarcare a blogului tau? Adica, pe scurt, cat asteapta utilizatorii pana ti se incarca site-ul? Daca nu stii, atunci downloadeaza ghidul.
  • chestiile de acolo le poti aplica in blogging-ul de zi cu zi.

Ca sa downloadezi ghidul, trebuie sa te inregistrezi la newsletter, il vei primi gratuit, pe mail, ulterior.

Ghidul Complet pentru organizarea BlackFriday 2017

#socialmedia #publicitate O prezentare foarte puternica realizata de Dimitris Savvakos, directorul agentiei Ogilvy Atena. Daca nu-ti spune nimic, afla ca David Ogilvy a fost unul dintre cei mai smecheri oameni ce au lucrat vreodata in publicitate. A semnat unele dintre cele mai de succes campanii ever, unele ruleaza si astazi.

Prezentarea asta este foarte interesanta iti arata doua chestii:

  • cum sa-ti imbunatatesti skill-urile in online si sa atragi atentia
  • cum sa faci o prezentare puternica.

Cum sa atragi atentia in online

#blogging #contentwriting Ca blogger si scriitor aspirant, ma intereseaza tot ce tine de content writing. Gasesti mai jos un articol interesant pe tema asta, cu 4 sfaturi ce te pot ajuta sa-ti imbunatatesti skill-urile si sa vezi lucrurile altfel.

Master the Details of Writing Well

#hip-hop De asta din punctul meu de vedere este hip-hop-ul cel mai puternic stil muzical modern. Fresstyle-ul asta al lui Eminem va fi mult mai de impact, cel putin pentru tineri, mult mai mult decat un discurs al unui analist politic.

Sa observam insa si ce emcee este Eminem, s-a axat in ultimii ani pe acest stil, un fel de spoken poetry si exceleaza. Are flow, stie cum si unde sa se opreasca, ce sa accentueze si ce nu, cand sa fie calm si cand sa fie energic etc. Efectiv, interpreteaza bucata, o da, e trup si suflet. Mi-a placut mult si mesajul mi se pare pertinent.

De asemenea, ma bucura ca inca se mai dau mesaje de genul, pentru ca in ultimii ani si hip-hop-ul a pierdut din partea asta de social – fight the sistem.

Sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *