Incaltamintea de protectie pe care angatorul ti-o pune la dispozitie – ce trebuie sa stii #p

Atunci cand iti asumi sa lucrezi in domenii cu risc, este absolut necesar sa stii ca trebuie sa porti un echipament de protectie. In functie de particularitatile de caz, vorbim despre echipament menit sa te fereasca de accidente sau sa minimalizeze riscurile – protectie pentru ochi, cap, maini, corp, dar si picioare. Incaltamintea de protectie este esentiala si trebuie sa respecte anumite cerinte.

Incaltaminte de protectie, pentru orice sezon, regasesti la Tresa

Este mai intai de toate obligatia angajatorului sa puna la dispozitie echipamentul de protectie, cel de calitate, la standardele necesare si in plus cele de marime potrivite purtatorului. Exista insa si cazuri in care intelegerea cu angajatorul este ca angajatii sa plateasca total sau partial acest echipament. Oricum ar fi, Tresa pune la dispozitie variante de incaltaminte, fie sandale, cizme sau bocanci.

In alegerea acestora, tine cont de:

  • Confort. Lipsa de confort la purtare inseamna un minus pentru cel care ii poarta si pot mai mult decat sa deranjeze, impiedica mersul sau sa il faca mai greu decat de obicei.
  • Bombeul acestora – acesta este un detaliu important. In medii in care exista si pericolul ca unele obiecte grele sa cada, bombeul ofera extra protectie pentru picioare. Acesta poate fi metalic sau din material mai gros, rezistent.
  • Rezistenta la apa – mai ales pe timp de iarna sau vreme ploioasa incaltamintea impermeabila este absolut necesara.

In functie de mediul de lucru, exista caracteristici anume de care tinem cont in alegerea incaltamintei de protectie. Fie ca vorbim despre protectie contra umiditatii, apei, rezistenta sporita la taieturi, la conditii anume de mediu, bocancii/sandalele/cizmele sau orice alt tip de incaltaminte trebuie sa fie conform standardelor domeniului.

Pentru achizitiile facute la Tresa fiecare comanda inseamna si acumulare de puncte, pe care la un moment dat le poti valorifica. Daca este necesar, poti comanda un set de echipamente realizat dupa cerintele proprii sau le poti personaliza pe cele regasite in stocul lor.

Echipamentul si incaltamintea de protectie inseamna achizitii de preventie. In anumite domenii iti risti propria viata si sanatate. Nu degeaba unii sunt numiti eroi. Pentru efortul depus in acest sens, merita si conditii optime de munca, adica echipamente corespunzatoare si de calitate, ceea ce Tresa poate oferi. Descopera oferta completa in cadrul paginii oficiale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *