dinozauri - pterodactili in ploaie

Imagine cu dinozauri, pterodactili in ploaie

Ma pricep la multe si totusi la nimic. Cea mai mare placere ramane scrisul dar sunt pasionat totusi si de grafica, de desene in creion, de muzica, carti, filme samd. Asa a aparut si aceasta imagine cu dinozauri. Mai exact este vorba despre niste pterodactili ce survoleaza cuminti un vulcan, sub o perdea de ploaie.

Pentru ca sunt lenes, lucrez cu sampling si imi place ideea de colaj si de remix-uri. Asa a aparut si imaginea asta cu dinozauri.

Este inspirata de o ilustratie veche, din 1859. Am editat-o si desi nu i-am facut multe in teorie, mi-a luat ceva timp.

Imaginea originala ne prezinta niste pterodactili care probabil se intorc acasa zburand in formatie cumva spre un munte. Nu stiu de ce dar mie mi s-a parut ca ar arata mult mai bine daca muntele ala ar fi vulcan si daca ar fi si o vreme din aia urata. Acestea fiind zise am deschis programul de editare si am inceput sa ma joc cu filtrele, suprapunand imagini, dand viata vulcanului si aducand ploaia ca un vraci indian. Singurul meu regret cu privire la acest artwork este ca nu am facut imaginea mai mare si intre timp am pierdut si proiectul.


Daca ti-a placut aceasta imagine cu dinozauri, te astept pe flickr si pe instagram. Acolo gasesti si alte imagini pe care mi-am pus amprenta, de la ceva poze modificate pana la grafica vectoriala. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *