Iluzie olfactiva

A.S Articolul de fata trece a opta proba a concursului SuperBlog 2015.

Salve,

Pai sa intru direct in problema. Care ar fi ingredientele ca sa atragi persoana dorita? Pai eu fiind barbat interesat de femei, zic ca as putea aplica o reteta simpla: bani, bijuterii, masini, case. Nu? Nu. Era doar o gluma. N-am putut sa ma abtin, desi subconstientul imi bate in teava spunandu-mi ca ar fi de bun simt sa nu fac glume din astea la o proba jurizata de femei (#imiparerau). Femeile pe care le vreau eu, n-ar fi oricum atrase de chestii din astea, sau nu la modul radical.

parfum de la coty katty perry
https://www.facebook.com/essencesbycoty/photos

Revenind la discutie, pai amestecul depinde de persoanele pe care le intrebi si depinde unde cauti magia. 50 Cent de exemplu zice ca ar fi vorba de „Magic Stick„, ce-o mai fi si ala. Altii si altele zic altceva.

Am incercat sa ma inspir de pe net ca sa scriu articolul dar teapa: toate articolele pe care le-am gasit/sarit sunt sfaturi pentru femei, ba cinci, ba zece, ba douazeci, la naiba! nu pot sa le folosesc ca ma ia lumea de gay dupa aia (ar putea fi un avantaj oare sa ma dau drept gay ca sa castig simpatie?) – am remarcat cu ocazia asta niste titluri stupide de articole gen „Iti cauti jumatatea?” – nu amice, caut doua sferturi de fapt.

Dar trecand peste ghidusii, sa revenim la subiect. Reteta acestei potiuni magice? Pai nu exista, pentru ca e in continua schimbare si difera de la persoana la persoana. Suntem diferiti, avem sfere de interes diferite, avem pareri si afinitati diferite, asa ca e normal sa nu poti aplica acelasi sistem pe toti „subiectii”.

Ce-as amesteca? Ce pot sa zic, nu sunt atat de creativ precum Katy Perry si nici n-am la dispozitie o pisicuta, zaruri, luna si stelele ca sa obtin ca ea parfumul Mad Potion. Ce-as pune eu? Rabdare, atentie, iubire, loialitate, umor (foarte mult), personalitate, caldura, lumina, mister etc. Mai am o reteta alternativa ce presupune soarele (ca atat mi-a mai lasat Katy Perry), ciocolata, caldura, capsuni, pantofi si niste filme cu Denzel Washington sau nu stiu, George Clooney (de preferat niste comedii romantice).

O combinatie intre ingredientele enumerate mai sus, cred ca ar putea duce la un succes desi se poate spune ca exista un paradox in aceasta proba. De ce? veti intreba. Pai de aia! va voi oferi un raspuns matur. Persoana dorita (si nu la modul fizic) este o persoana pe care in mod sigur o cunosti (si nu ma refer la faptul ca-i stii numele). Cunoscand-o poti face in asa fel incat interesele voastre sa coincida in anumite privinte sau ii poti atrage cel putin atrage atentia, poti interactiona, ii poti trezi interesul pentru tine. Ca atare, n-ai nevoie de nici o potiune magica ci doar de ceva real.

Sanatio!

Iluzie olfactiva
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *