Ice age collision course

Ice Age: Collision Course | 2016

Salve. Revenim cu un film nou de recenzat si anume Ice Age: Collision Course, film lansat pe 22 iulie 2016. Este al 5-lea film al francizei cel aparut anul acesta si face o treaba destul de buna.

Ice age: collision course
sursa

Sinopsis Ice Age: Collision Course

Sincer, nu-mi mai aduc aminte ce s-a intamplat in ultimul ca atare nu pot sa vin cu noutati. Pot insa sa va spun ca evident personajele sunt aceleasi insa sunt in alt stadiu al vietii lor, adica Peaches de exemplu se marita, Diego e insurat si vrea copii, Sid vrea si el o femeie etc.

Cel mai amuzant ramane insa tot Scrat, veverita ce alearga nebuneste dupa faimoasa ghinda. Este de asemenea ca de obicei si personajul care genereaza cataclismul. Tot alergand sa ingroape ghinda, ajunge in spatiu de unde lanseaza un meteorit gigant catre pamant, din eroare desigur.

Cei ramasi „acasa” adica gasca noastra plus inca vreo cateva personaje surpriza, sunt nevoite sa purceada la salvarea pamantului.

Cam asa incepe filmul sa zic.

Personaje Ice Age: Collision Course

Sa trecem un pic prin personaje, shall we? 🙂

Manny – mamutul incapatanat acum cap de familie, morocanos, stabil, temator de schimbare. N-are incredere in nimeni insa este pilon principal al societatii in care traieste. Prea grijuliu cu fetita lui, malefic daca vine vorba de cum sa faca s-o tina langa el.

Ellie – nevasta mamutului. Total opusa sotului si adevaratul conducator al familiei.

Diego – la fel de badass ca si pana acum insa mai matur, mai chibzuit, mai rabdator. Acum casatorit isi doreste copii si sa fie placut de copii altora.

Sid – pierde-vara ca de obicei. Lenes la propiu, probleme cu femeile, nu reuseste sa mentina o relatie stabila. Fane incurca-lume, deprimat, superficial, inutil.

Buck – nevastuica megalomana. Erou, o combinatie intre Mowgly, Tarzan si un pirat. Chuck Norris combinat cu MacGyver.

Peaches – fi-sa lu’ Manny si Ellie. Un pic peste adolescenta, vrea sa se casatoreasca cu un tip pe care nu-l place tac-su. Vrea sa calatoreasca, sa bagabonteasca etc. Nu vrea sa stea langa mamutii ai batrani si sa fie martora la disparitia acestora.

Julian – tipul pe care nu-l place tac-su lui Ellie. Un soi de hipster ignorant, aerian, un pic needucat, nu stie sa vorbeasca cu tata socru. Nesigur pe el, incearca din rasputeri sa impresioneze.

Brooke – femela „oarba” ce s-ar putea sa-l accepte pe Sid.

Scrat – drogatul panicat si disperat sa nu-i fure cineva „doza”. Dispus sa sacrifice planeta pentru scopurile sale mici si meschine. Funny mothafucka’.

Parerea mea

Sincer, este un film care m-a surprins placut. Ma asteptam sa fie un film prost pentru simplul fapt ca n-ai cum sa faci 50 de filme bune pe aceeasi poveste. Producatorii au reusit sa o continue intr-un mod decent. Exista o poveste destul de buna ce nu este insa cliseica, este destul de fresh. Exista umorul, personajele si ce fac ele sunt destul de amuzante, mie mi se pare ca ascuns exista si umor pentru adulti.

Personajele aditionale, completeaza si scot in evidenta si mai bine personajele principale, adica pe Manny, Diego si pe Sid. Acestia sunt la fel, nu s-au schimbat. Sunt mai batrani, mai maturi insa au aceleasi pareri si comportament.

Ray Romano in vocea mamutului, face toti banii, face o treaba excelenta.

Din partea mea ia un 6.5. Nu este comedia secolului dar nici cel mai prost ever. Este genul de film pe care il vezi o data, este ok si treci mai departe. Te relaxeaza pe moment, cam asta ar fi ideea.

Trailer aici:

Daca nu v-a placut insa filmul asta, nu e panica, mai am si alte filme de animatie si alte filme. 🙂 Doar sa dati un ochi.

Cine are copii, poate cumpara ceva dragut pentru ei de pe libris.ro.

Nu uitati sa-i dati un rating articolului si sa va abonati daca v-a placut articolul.

Sanatate!

P.S Eu zic sa tineti aproape fiindca urmeaza la recenzat Suicide Squad si The secret life of pets, nu stiu insa in ce ordine.

4 thoughts on “Ice Age: Collision Course | 2016”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *