ilustratie complet alba

Hollow Man | Omul invizibil | Filme 2000

Filmul pe care trebuie sa-l vezi, toti ne-am gandit la asta

Salutare. Filmul de astazi este un film realizat exact in anul 2000. A aparut sub numele de „Hollow Man”. Eu l-am identificat cu „Omul invizibil” fiindca despre asta este vorba in acest fimulet gen.

Omul invizibil

in regial lui Paul Verhoeven, cu Kevin Bacon, Elisabeth Shue, Josh Brolin

 

Filmul se bazeaza pe cartea „The Invisible Man” a lui H.G Wells si este o coproductie germano-americana.

Cum ar fi sa poti sa fii invizibil si sa faci tot felul de chestii… mai mult sau mai putin nasty? Hai sa fim seriosi, toata lumea s-a gandit macar o data la asta. Daca nu din alte motive, macar din cauza faptului ca asta ar insemna libertate aproape totala. Nu ai cum sa constrangi un om invizibil.

In fine. Ca de obicei in astfel de filme SF, exista un grup de cercetatori. Paradoxal, cred ca sfarsitul lumii va fi adus de oameni inteligenti. Acest grup de oameni se apuca ei si inventeaza ce inventeaza astfel incat pana la urma reusesc sa creeze un procedeu care sa le faca subiectul de teste invizibil. Experimentul reuseste cu succes, testerul devine invizibil.

Exista insa o mica problema… testerul se hotaraste ca nu-i place neaparat sa fie invizibil sau ca nu-i place fata „creatorilor” sai, ca atare se hotaraste ca n-ar strica sa-i stalkuiasca si sa-i hacuiasca. Din varii motive, se apuca sa-i ucida un pic. Pentru cercetatori, desigur ca devine neplacuta situatia mai ales in situatia in care nu prea ai cum sa te aperi de un om invizibil… corect?

O sa va las cu trailerul, decideti voi daca va uitati sau nu la film. Mie mi se pare interesant fie doar prin idee in sine, o sa vreau sa citesc si cartea cu siguranta.

Ca de obicei, nu uitati sa va abonati la blog (completati campurile din dreapta sus) si va astept si pe facebook, pe pagina mea Dupa Bloguri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *