Hard extern 1TB WD Elements Portable

Hard extern 1TB | recomand

Un hard extern e ceva ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba tehnica a nimanui. Oricand, hard-ul pc-ului/ laptop-ului/ telefonului tau poate sa te lase si sa pierzi tot ce aveai. Nu ai fi nici primul nici ultimul. Ca atare, ai nevoie de o solutie de back-up si cred ca un hard extern 1TB e ce trebuie.

Pe vremuri, eu unul foloseam cd-uri si dvd-uri (erau cele mai ieftine) si ulterior stick-uri. Nu se punea problema de hard extern atunci, pentru ca nu era deloc ieftin. Cum tehnologia a evoluat insa foarte rapid, pretul unui hard extern este acum unul accesibil.

Parere hard extern 1TB

Hard-ul pe care il folosesc acum, il am din septembrie 2018, eu l-am luat atunci de pe emag la un pret de 230 lei – acum vad ca e 219 lei (link afiliat).

Mi-a luat ceva pana sa ma hotarasc sa-l aleg pe acesta pentru ca evident, sunt multe modele pe piata.

Eu am vrut ceva cu USB 3.0 – ca sa fie rapid transferul, ceva stabil si fiabil. Dupa ce am tot citit pe net, am ajuns la acesta: HDD extern WD Elements Portable. Mai jos ai info despre el, specificatiile celor de la emag:

HDD extern WD Elements Portable, 1TB, 2.5", USB 3.0, Negru

Nu prea am ce sa zic in plus, doar ca sunt foarte, foarte multumit de produs, raport calitate – pret. Nu am nimic sa-i reprosez, se comporta foarte bine si pana acum n-am avut nicio problema cu el – desi l-am folosit intens.

Ca atare, din punctul meu de vedere, daca vrei/ ai nevoie de un hard extern 1TB portabil, atunci cel de la WD Elements Portable este o varianta foarte, foarte buna.


sursa imagine: arhiva personala

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *