falci

GIF Erotic | Alte GIF-uri

Salutare. Fiindca e sambata am zis sa-mi iau revansa cu postarile pe saptamana asta asa ca sper ca pana plec la gala SuperBlog (in vreo trei ore adica) sa postez doua articole si sa mai pregatesc cel putin doua pentru saptamana viitoare. Am observat ca cel mai bine mi-a mers cand aveam material lucrat in avans pe care doar il postam asa ca asta planuiesc sa fac pe termen lung. Dar sa trecem la subiect. O sa va prezint astazi cred ca trei sau patru gif-uri care merg cu niste filme erotice ma hotarasc eu pana termin articolul. Primul dintre ele, este un gif erotic dar nu direct prin imagini ci prin sugestie. Este un gif facut pe baza unei comedii erotice „Adventures of a Taxi Driver„, un film englezesc facut prin ’60-’70. Eu i-am dat numele de „Falci” vedeti imediat de ce:

Urmeaza un gif din acelasi film dar cu alta tema. Eu i-am zis „Curaj” vedeti si voi daca i se potriveste sau nu:

fata urca scara

Al treilea este din acelasi film, m-am decis asa ad-hoc sa le epuizez pe toate astazi. I-am zis simplu „Semafor” pentru ca despre asta e.

Din rosu in verde la semafor

Al patrulea se poate numi „Tenis” sau cum vreti voi. Ma gandeam ca poate fi folosit pe net gen cand se inflameaza spiritele si incep oamenii sa se certe. Este facut pe baza aceluiasi film mentionat mai sus.

privire de la stanga la dreapta

Cam ultimul gif de astazi bazat tot pe acelasi film poarta numele de „Wink”.

fata clipind din ochi.gif

Ultimul gif de astazi este dintr-un film sora sa-i spun asa, se numeste „Adventures of a Plumber’s mate” si este facut la un an distanta dupa „Adventures of a Taxi driver”. Si tema acestui film este cam aceeasi difera insa personajul principal, pentru ca el are o alta activitate. Pana data viitoare insa cand voi posta restul gif-urilor din acest film, o sa va las cu un fragment de incheiere ce iti arata cum poti scapa de un musafir nepoftit.

Sanatate!

P.S Tag-ul „GIF-uri animate” o sa va prezinte si alte gif-uri marca InfraSunete”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *