o fata cu un biscuite

Fur securi si bis cu iti

allergo-biscuiti-fara-gluten-fara-lactoza-120gSalut.

Articolul de fata reprezinta „the final countdown” a competitiei SuperBlog 2015 un articol final scris pentru aceasta competitie. Voi reveni cu ceva pareri si impresii dupa ce se jurizeaza toate probele (hehehe).

2015. Birourile NutriVita. CEO-ul, ce poarta numele de Fur Securi Biscuiteanu sta in biroul propiu si personal. In intunericul serii strapuns de raze de lumina rosiatica, domnul Biscuiteanu se uita pe niste grafice. Un trabuc fumega lenes intr-o scrumiera in timp ce intr-un pahar cu doua degete de whisky trei cuburi de gheata se topesc incet. Fundalul sonor este asigurat de „Nodul gordian” al lui Marius Popp ascultat de pe un clasic pick-up. In coltul gurii domnul Biscuiteanu are un zambet care exprima foarte bine uimire, bucurie si un pic de indoiala totusi. Se uita pe cifrele generate de campania de promovare pentru noile produse. NutriVita a lansat recent o gama de biscuiti fara gluten. De campania de promovare pentru ei s-a ocupat InfraSunete selectat cu greu dintre 200 de candidati. Nu era primul parea insa sa aiba potential. Cum a procedat InfraSunete? Pai n-a fost usor dar nici foarte greu. A stabilit campania in cele mai mici detalii si a lucrat cu fiecare partener pentru promovare.

Camapania a inceput cu „comunicatedepresa.ro”, acestia au anuntat ca produsele NutriVita au fost interzise pe piata romaneasca deoarece consumul exagerat de astfel de produse dauneaza grav imbolnavirii.

Revista „connect Romania” a facut un video de 5 minute in care la modul cel mai serios, cu date statistice si tot tacamul le explicau utilizatorilor de laptopuri ce sa faca ca sa-si protejeze tastaturile de firimiturile ce cad inevitabil in cascade imense generate de gustosii biscuiti fara gluten de la NutriVita.

Cei de la „Creadiv” au facut un code QPR ce mergea spre un site in care exista la o rezolutie imensa un clip in care se vedea un fursesc filmat cu incetinitorul ce cade si se dizolva incet intr-un pahar de lapte/cafea/ceai.

„Loopa.ro” au facut un spot publicitar cu urmatoarea idee: intr-o sala a unei agentii de publicitate are loc o sedinta de brainstorming pentru promovarea biscuitilor fara gluten. Dupa o perioada de discutii aprinse cineva aduce niste pungi de biscuiti. Toata lumea se relaxeaza brusc dupa care cineva ajunge la concluzia ca nu e nevoie de nici o promovare, biscuitii sunt prea buni ca sa aiba nevoie de publicitate.

„mujer.ro” explica intr-un articol visator ca biscuitii fara gluten pot fi consumati fara probleme si de doamne si domnisoare deoarece nu ingrasa.

Revista „Orizonturi Literare” l-a resuscitat pe Adrian Paunescu sub forma de holograma. Acesta a intocmit o scurta poezie pe sistem haiku si anume:

 „Biscuiti fara gluten

De-i mananci sunt buni la ten

Si te fac sa te transformi de multe ori ca Ben-Ten”.

„Prwave.ro” a facut un spot publicitar. Intr-un laborator secret de la Geneva, acceleratorul de particule a deschis o gaura neagra. Prin ea au intrat niste creaturi imense, monstruoase si urate ce vor sa lichideze fraierii de pamanteni. Cineva din laborator le arunca un fursec si se transforma in niste uriasi blanzi ce se gudura pe langa oameni si pleaca fericiti inapoi in lumea lor urata. Morala? Mananci biscuiti fara gluten si esti fericit.

„RadioLynx” a  dat drumul unui spot audio in care au anuntat ca a existat cutremur de 7 grade pe scara gustului provocat de noua gama de biscuiti fara gluten de la NutriVita.

„toateBlogurile.ro” a anuntat ca toate blogurile mananca biscuiti si nu „turkish delight” asa cum afirma cate un rauvoitor.

TVR.ro a facut o secventa speciala pe model TeleEnciclopedia prin care a documentat activitatea NutriVita si in special cea ce duce la producerea acestor biscuiti.

„Zelist.ro” a facut in stilul specific un grafic prin care a aratat ca biscuitii fara gluten sunt pe primul loc in statisticile lor si ca nici un pinguin nu a fost ranit pentru realizarea sondajului.

„Abisurile.com” a anuntat ca nu-si mai taie venele; dupa ce a descoperit acesti biscuiti nivelul serotoninei dumneaei crescand brusc. A mentionat totusi ca daca se hotaraste sa-si taie venele o sa manannce un biscuit mai intai ca sa mai aiba o placere in viata.biscuiti-fara-gluten-gerble-umpluti-cacao-125-g

„ArentaIT.net” a fost cutremurata de un scandal intern. Ultimul biscuite Gerble din pachet a generat un concurs de wow intern cu premiul…dohhh, acel biscuit logic. Castigatorului i-a cazut instant un cos in momentul in care limba sa a atins suprafata grunjoasa a biscuitelui.

„Armonia Acvatica” s-a destramat cand la SuperBlog 2014 detinatoarea blogului a castigat cutii intregi de biscuiti NutriVita. Armonia s-a dus de tot din cauza celor mici ce se bateau pe ei.

„ExTraVita.ro”… mai e ceva de zis in legatura cu modul cum a promovat produsele NutriVita? 🙂

„mnealui.info” a fost nevoit sa-si rada mustata deoarece studiile au demonstrat faptul ca aceasta il impiedica sa manance mai multi biscuiti. Studiul de caz a fost publicat sub forma de articol pe blogul domniei sale.

Daniel Botea si-a schimbat pentru sase luni motto-ul din „Natural, ca Aloe Vera” in „Natural, ca NutriVita”.

„Robintel” si-a pus tacticos ochelarii (ca in poza de mai jos). Domnia sa nu vroia sa creada ca produsele NutriVita chiar sunt sanatoase si banuia o conspiratie pusa la cale de Dan Sova si sustinuta fara sa vrea de Tolontan.

domn isi pune ochelarii
infrasunete.eu

Zambetul Ralucai Cincu s-a triplat cand a gustat din biscuitii NutriVita. Daca de obicei domnia sa zambeste cu toata gura de la o ureche la alta, de data aceasta gustul a depasit urechea si a facut inconjurul capului domniei sale sarind cu greu peste suvitele de par cret si ajungand la urechea cealalta.

„SexulSlab.info” a ramas sex slab in urma consumului de produse fara lactoza si biscuiti fara gluten.

Iar „TehnoCultura” dupa un studiu de 17 ani pe baza biscuitilor NutriVita a reusit sa creeze biscuitele electronic. Reproduce insa abia in proportie de 5% calitatile biscuitilor copti.

Sa nu uitam desigur de SuperBlog ce a gazduit si promovat evenimentele acestei campanii. Multumiri.

Cu aceste articol pun punct concursului SuperBlog 2015, sper sa-l inchei apoteotic. Sper de asemenea sa se inteleaga ca articolul contine multe elemente fantastice sau pamfletare folosite de dragul divertisemntului.

Sanatate!

3 thoughts on “Fur securi si bis cu iti”

  1. Pingback: SuperBlog mi-a salvat viata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *