Filmul revolutiei Tango si Cash 1989

sursa: wikipedia.org

Salutare. Azi vorbim despre un film care mie mi-a placut mult, Tango si Cash in traducere la noi. Ma mir ca nu l-au tradus „Tango si Bani Gheata”, ar fi fost in stare dar probabil cei mai vechi erau mai buni la tradus.

Tango si Cash 1989

Ia ziceti, ce faceati voi in 1989? Eu macar ma nascusem de vreo 4 ani, voi? De asta i-am si zis filmul revolutiei, fiindca e facut in anul revolutiei noastre.

Pentru cine vrea un film bun, de actiune, un film politist si o comedie in acelasi timp, recomand acest film, e foarte tare.

Filmul ne prezinta doi politisti, pe Tango un politist model. Este un om cult, stabil financiar fiindca investeste la bursa, este un model de eleganta. Este un politist foarte bun, da gauri foarte mari in crima organizata a orasului #samordaca-miaducamintecareoras.

La polul opus, se afla Cash. Este la randul lui un politist foarte bun insa este dezordonat, dezorganizat, dez cum vreti voi. Nu este preocupat de aspectul lui si de chestii din astea.

Satul de pagubele pe care le tot sufera din cauza astuia, boss-ul crimei organizate se hotaraste sa scape de cei doi. Nu vrea insa sa-i omoare ca sa nu-i faca eroi ca atare le insceneaza o crima. Uite-i asadar pe cei doi la bulau, intr-o inchisoare de maxima securitate unde asa cum se laudau, jumatate din detinuti erau bagati in inchisoare de Tango si jumatate de Cash.

Cum sa scape de acolo?

Vedeti voi daca va uitati. Va mai zic doar ca apare pe aici si sora-sa lui Tango pe post de stripteuza si este una dintre actritele pentru care eu am avut o maxima pasiune si o mai am inca si anume Terri Hatcher. Era insa foarte tanara pe acolo si arata foarte bine.

Ca sa inchei, pana va abonati voi la blog (dreapta sus), profit de ocazie sa va spun ca va recomand cu draga inima acest film. Nu este creatia cinematografica a secolului, ci este insa un film bun, de entertaining.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *