Warcraft: Inceputul

Filme noi | Warcraft

Salve. Astazi vorbim despre un film pe care l-am mai amintit pe aici cam acum 6 luni, in decembrie 2015. Il remarcam ca pe unul dintre cele mai asteptate filme ale anului si am scris acum doar ca sa-mi intaresc parerea.

Warcraft… un joc care a distrus mii sau milioane de vieti probabil si inca nu se opreste aici, din pacate. Imi place mult insa ce promite sa iasa din film. Pentru mine, o prima garantie este prezenta „vikingului” Ragnar Lothbrock pe numele sau real Travis Fimmel intr-unul din rolurile principale.

Filmul ne prezinta o coliziune intre doua lumi ce are loc in taramul Azeroth unde oamenii sunt cumva invadati de orci, ce sunt nevoiti sa fuga pentru ca taramul lor moare. La un moment dat insa se deschide portalul si apare o alta rasa iar cele doua semintii sunt nevoite sa se alieze pentru supravietuire.

Ca idee, filmul mi se pare cliseic sunt sute de filme unde se intampla si s-au intamplat chestii din astea. Este insa smecher pentru ca este noua ecranizarea acestui joc si cu siguranta aprinde imaginatia gamerilor inraiti. Ma astept sa fie un film care sa rupa in doua din punct de vedere al audientei.

Mai multe informatii si desigur videoclipuri, portiuni din film gasiti pe IMDB, adica aici.

Al doilea trailer il gasiti mai jos:

Ne vedem la cineva, nu, ne vedem la cinema! 🙂

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *