afis film motel hell

Motel Hell – film horror, 1980

poster filme horror motel hell

Salve,

Atentie!!! Recenzia poate contine urme de spoiler!

Va plac filmele horror? Daca raspunsul este nu, atunci Ctrl+x este varianta cea mai buna pentru voi, deoarece urmeaza o recenzie la un astfel de film. Intrigat de poster, cum de altfel mi s-a mai intamplat in ultima vreme, am decis sa revin la filme horror prin intermediul „Motel Hell„, realizat in 1980.

Este un film bun, foarte bun chiar cu o mega-poveste in spate. Nu este genul de hack and slash, sau genul unde sa fie violenta peste tot, complet gratuita. Are ceva scene brutale dar nu mai mult decat erau necesare. Este un film ce „sperie” sau ma rog, da o anumita atmosfera prin intermediul scenariului, detaliilor, luminii etc. nu prin brutalitate gratuita.

Filmul prezinta activitatea unui fermier ce impreuna cu sora sa conduce un motel unde se poate manca bio. Reteta sa? Foarte secreta. Pot spune ca se bazeaza totusi pe vanatoare nu pe crestere.

Desi cum spuneam, nu este un film foarte brutal, nu prea este pentru persoanele cu stomac „de sticla” pentru ca sunt diferite faze creepy: cam pe tot parcursul filmului se aud sunetele produse de cineva fara corzi vocale, ce incearca sa vorbeasca, sunete asemanatoare cu cele emise de un porc, la un moment dat apare un cazan cu diverse chestii in el etc.

Cam atat, de la mine filmul ia un 8 jumate’, merita vazut, dar mai bine nu noaptea.

Daca insa esti fan al filmelor horror, n-ai cum sa-l ratezi pentru ca „Motel Hell” este un clasic printre filmele horror.

Sursa imagine: wikipedia.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.