„Redirected”, film cu rapiri, jafuri si intamplari amuzante si interesante

afiș redirected, film cu rapiri

Cum pe vremuri imi placeau si comediile si filmele de actiune, cand am dat de Redirected, am zis sa bag un ochi. Nu de alta dar este un film cu rapiri ce se incadreaza in ambele categorii.

Regizat de Emilis Velyvis si cu actori precum Vinnie Jones, Scot Williams, Gil Darnell sau Oliver Jackson, Redirected,  este un film de bagabonteala-gangsta ce a aparut in 2014.

 

#sinopsis Redirected, film cu rapiri

La prima vedere, este o combinatie intre ceva filme cu gangsteri europeni, intre Eurotrip si Hangover, indiferent care dintre ele. Este destul de amuzant, dar daca de exemplu esti de origine lituanian, poate fi deranjant, voi explica mai tarziu de ce.

Filmul incepe cu o lovitura data de 3 „baieti de cartier” londonezi asupra unor sefi ai mafiei din aceeasi citadela, in care il implica si pe un prieten al lor, baiat „curat” ce facea parte acum din garda de onoare londoneza de la Buckingham.

Plini de bani si de bijuteriile furate, cei 4 decoleaza cu gand sa ajunga in Malaezia, doar ca din pacate pentru ei, din varii motive calatoria esueaza. Ajung in Lituania, unde incep aventurile lor.

Cum spuneam la inceput, filmul poate fi deranjant pentru lituanieni, pentru ca nici un personaj din film de origine lituaniana nu are nimic pozitiv: e plin de curve, de politisti/popi corupti, de gansteri, de tarani, de violenta. Zici ca-i Romania, nu alta.

#ochiul critic

Redirected este o un film cu rapiri, o comedie parodianta e se bazeaza mai mult pe comicul de situatie si pe imagini.

Nu este genul de comedie subtila asa ca daca apreciati umorul fin, englezesc s-ar putea sa va plictiseasca/enerveze filmul de fata. Filmult de fata este mai degraba un film gen American Pie dar fara cantitatea aia uriasa de sex si chestii sexuale, nici chiar asa.

Filmul e ok de vazut, e o comedie destul de fresh cu destul de multa actiune si reuseste totusi sa nu plictiseasca, pentru ca sunt multe twist-uri pe parcursul filmului. Nu va fi filmul vietii dar pe moment va fi ok de vazut.

Sursa imagine: impawards.com, editat de mine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *