imagine film cu dinozauri jurassic park

Film cu dinozauri – 1993 Jurrasic Park

Adevaratii cinefili probabil ma vor rastigni pe cruce pentru sacrilegiul de a vedea Jurassic Park la vreo… 24 de ani dupa ce a aparut, dar ce sa-i faci, cu totii cred ca am ratat ceva filme clasice.

Imi plac dinozaurii, voiam sa ma fac paleontolog cand eram mic asa ca nu stiu de ce am ratat filmul asta atatia ani, dar daca va regasiti in aceeasi situatie, va sfatuiesc sa va reparati greseala, urgent.

imagine film cu dinozauri jurassic park

# Sinopsis film cu dinozauri Jurassic Park

Pe undeva intr-un desert uitat de lume, doi paleontologi (un pic combinati intre ei), fac niste sapaturi. Brusc, apare un elicopter care le cam strica un pic din fosile. Cei doi se zbarlesc la individul din elicopter, pana afla ca respectivul este sponsorul lor din umbra.

Acesta le propune un deal si anume sa il ajute cu o expertiza in schimbul finantarii a trei ani de sapaturi. Deal, normal si asa ajung cei doi pe insula lui privata.

Ce gasesc acolo? Visul oricarui om de stiinta de talia lor. Gasesc dinozauri in carne si oase, clonati de investitorul lor si echipa sa. Scopul? Sa faca un parc cu dinozauri vii si toata lumea sa-i poata vedea.

Zis si facut, dar ce faci cand lucrurile scapa un pic de sub control? O mica tradare clasica si deja e cam nasol. Daca sistemele de siguranta crapa si dinozaurii isi pot face de cap pe afara… cine stie ce o sa iasa?

Vedeti voi daca va uitati la film.

# Ochiul critic – film cu dinozauri Jurassic Park

Nu stiu ce ar mai fi de zis despre filmul asta si nu s-a zis deja. Este un film foarte interesant, foarte bine facut cu o poveste frumoasa si inteligenta. Evident, mi-ar fi placut sa-l vad in 3D dar nu este posibil. Poate totusi in vreo cativa ani cine stie, cineva o sa-l refaca. De fapt, peste cativa ani, o sa-l vedem in VR, nu in 3D.

Una peste alta, vi-l recomand cu drag, este unul din cele mai interesante filme SF vazute vreodata, un film care a creat legende in jurul sau. Cu siguranta un film grandios, ce in timp va deveni un film cult pentru „specia” lui.

Este un film clasic la care poate ar trebui sa comentez mai mult, nu prea este insa cazul. Este un film spectaculos cap-coada, atat prin regie, cat si prin scenariu, mondaj, sunet s.a.m.d. In afara de a ti-l recomanda, nu am nimic de adaugat.

Daca esti cinefil, trebuie sa-l vezi. Punct.

Trailer aici.


Sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *