film animat

Ninja Scroll, film animat 1993

 

Astazi va prezint recenzia unui film animat. Pe numele sau japonez „Jube Ninpucho”, „Ninja Scroll” asa cum a fost el tradus in engleza a fost lansat in 1993. Este un film de actiune/aventura de natura fantastica.

 

film animat

Jubei, este un foarte bun razboinic ce lupta foarte fin cu katana, arma lui preferata. Fost razboinic, este acum mercenar, dar incearca pe undeva sa aleaga doar cauzele bune, nobile. Oarecum dintr-o eroare, se trezeste intr-o lupta care nu este a lui, dar care devine. Un agent guvernamental si o fata ninja pe care isi doreste sa o cunoasca mai de aproape, il tarasc dupa ei. Devine astfel tinta numarul unu pentru un grup de opt razboinici ninja cu puteri supranaturale ce lucreaza pentru al noualea personaj, o veche cunostinta a lui Jubei.

Fara sa vrea, eroul nostru se vede nevoit sa se lupte cu toti. Daca reuseste sa castige si lupta si fata si ce s-a mai intamplat prin film, va las pe voi sa vedeti, eu zic sa va asumati riscul de a va uita la filmul asta, merita.

Mie mi-a placut filmul, este un film animat foarte bun cu o actiune interesanta si un scenariu foarte misto ce te ajuta sa nu te plictisesti chiar deloc. De asemenea, designul personajelor este unul foarte interesant, cu protagonisti umani dar totusi supranaturali, un design bun, vivid. Mi-a placut mult si modul de lupta a a personajelor principale (negative sau pozitive, nu conteaza). Fiecare personaj a avut un mod unic de a lupta, cu avantaje si dezavantaje. Unicitatea asta insa a picat la fix pentru ca nu a plictisit deloc filmul.

Sursa imagine: wikipedia.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.