poza femei la inchisoare

Ipocrizia femeilor nu are limite

Rolul acestui articol este de a demonstra ipocrizia femeilor si o vom face folosind propiile lor arme. Daca si tu simti la fel ca mine, daca si tu simti ca merita crucificate pentru lipsa de sinceritate, atunci articolul asta este pentru tine.

Azi discutam despre Fifty shades of Grey sau cum demonstrezi rapid ca femeile sunt ipocrite. Atentie, fac precizarea ca nu sunt misogin, chiar deloc. Postarea de fata poate fi insa un punct de plecare, o prima lectie intr-un manual ce demonstreaza faptul ca femeile sunt ipocrite. Atentie! le putem bate cu propiile arme (le-am facut pe cateva sa recunoasca utilizand argumentele de mai jos). 

Hai sa intelegem cu totii de unde a inceput toata treaba. De Fifty shades of Grey, fara sa fiu hispter dar am auzit inca de acum vreo 2 ani.

„Uzina” unde lucrez eu este plina de femei, proportia de estrogen versus testosteron fiind de 10 la 1 sau ceva de genul. In astfel de situatii n-ai de ales si stai destul destul de mult timp cu ele, te implici in discutii etc. In astfel de situatii am auzit eu prima data de cartea aceasta, ba eram si cat pe aci sa o citesc. Am citit insa un rezumat pe net si am decis ca ok, nu e pentru mine.

Bun. Nebunia cu cartea se mai potolise pana a inceput insa nebunia filmului. Este si motivul pentru care am dezlantuit jihadul cu privire la ipocrizia femeilor. De ce? Pentru ca o buna parte din femeile de mai sus se uita urat sa zicem sau se simt ofuscate (a se citi: dau ochii peste cap) daca se mai discuta despre ceva ce implica vreun penis, daca se mai foloseste vreun cuvant mai „plastic”, vreo gluma mai deocheata etc. Despre aroganta lor si afirmatiile nefondate vom vorbi insa cu alta ocazie.

Astfel de persoane pufnesc rapid pe nas de parca nici n-au vazut, nici n-au auzit. Ghiciti cine a discutat cateva luni la rand despre Fifty shades of Grey si cine se entuziasma ca abia asteapta sa apara partea a doua etc.? Exact persoanele de care vorbeam mai sus. O buna perioada de timp au lasat urme dupa ele ca melcii, trebuia sa iei un mop dupa tine ca sa intri pe balcon sa fumezi si tu linistit. Basca discutiile de rigoare pe tema asta. Bleah.

Ca sa inchei: daca esti femeie, daca te strambi sau iti manifesti in orice fel dezacordul cand auzi vreun cuvant mai plastic, vreun banc mai porcos, daca dai ochii peste cap si afirmi ca: Vezi ca pe mine sa ma respecti ca eu nu-s vreuna din alea ale tale bla, bla, bla etc. in schimb ai provocat inundatie cand a aparut Fifty shades of Grey e clar: esti ipocrita.

Astept sa fiu contrazis dar cu argumente.

Sursa imagine: Breakout Basel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *