Ferma animalelor desen in creion

Ferma animalelor| Desen in creion

Salve. „Ferma animalelor” reprezinta probabil penultimul post pe anul asta, asta daca nu ma trezesc maine cu super-chef de scris si bag asa trei patru posturi. Glumesc, nu voi face asta.

Am zis sa inchei anul cu ceva lejer sa-i zicem, motiv pentru care bagat un desen, ca e la indemana. Oficial, pentru ca mai multi oameni mi-au zis si m-au sfatuit sa-mi si colorez desenele, nu doar sa le las in creion, mi-am cumparat acum cateva zile niste ustensile (a se citi creioane colorate) si voi incerca pe viitor sa le si colorez. Cred ca o sa refac unul sau doua desene, sunt curios cum ar arata colorate. Desi sunt de parere ca si desenele in creion pot fi foarte misto si foarte complete (nu ale mele) a inceput sa mi se para si mie ca ceea ce le da viata este intr-adevar culoarea.

Ma uitam la vreo cateva desene mai vechi si ma gandeam ca pe un alb de exemplu, un contrast puternic rosu versus negru ar fi mers de minune si ar fi putut sa arate altfel desenul ala, efectiv sa sara in ochi. De asemenea un incepator ca mine ar putea fi ajutat de culori pentru ca ma gandesc ca ar fi mai usor de facut partea aia urata de shading, care de obicei necesita multa experienta si mananca mult timp si la care eu nu sunt deloc maestru.

Dar sa revenim si la desenul de astazi.

Ferma animalelor

Nascut si crescut sub numele de „Ferma animalelor” dintr-un tata B2 (cred) si o mama A4 desenul prezentat astazi este despre animale, ca si predecesorul sau „Zoo pe foaie„. Difera insa animalele „tratate” pe fiecare. Cel de astazi reprezinta in totalitate animale domestice. A fost facut prin reproducerea desenelor de pe o serie de carti veterinare. Mi-au placut mult desenele pentru ca sunt minimaliste si mie imi plac ilustratiile de genul acestora. Cel putin ala cu oaia m-a dat pe spate, la propiu, mi s-a parut foarte smecher. Intr-o buna zi, o sa-l refac dar atunci voi desena cu alb pe negru, sunt convins ca va arata smecher.

Pana atunci insa, va las cu desenul si stiti „regula”, daca nu va place va recomand sa aruncati un ochi prin „Desene in creion„, sunt sanse sa gasiti acolo ceva pe placul vostru.

Ferma animalelor desen in creion

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *