Fantomele de pe Marte

Ice Cube… e cineva care nu-l place? N-ai cum sa nu-l placi pe Ice Cube, n-ai cum! E foarte cool in orice film joaca si are acel unic aer de bad boy. Nu e nimeni mai suparat pe viata ca el si asta il prinde bine.

Date tehnice Fantomele de pe Marte

Filmul prezentat astazi, poarta numele de Ghost of Mars si a fost lansat in 2001. Este regizat de John Carpenter si pe langa Ice Cube in distributie se mai afla si Pam Grier sau Natasha Henstridge.

Undeva in viitor, pe Marte

Din pacate se pare ca nici in viitor nu vom scapa de raufacatori. Undeva intr-un mare viitor, pe Marte se afla o colonie si o mina, pe langa altele. Acolo este inchis un tip foarte, foarte periculos, raufacator inrait. O patrula de politie care o contine si pe o tipa blonda si buna rau este trimisa sa-l aduca.

Se schimba insa rapid situatia. Atat patrula de politie cat si criminalul se cam afla intr-o situatie delicata si cam sunt nevoiti sa se uneasca. Asta pentru ca in zona respectiva se mai afla si alti raufacatori si sunt si mai putin amabili decat criminalul nostru.

Pana la urma, asa cum se mai intampla uneori, lupii si „oaia” fac front comun impotriva celorlalti cel putin pana scapa de pericolul comun. Sau cel putin pana ii killaresc pe toti si la ce rol are Ice Cube aici, s-ar putea sa se intample si asta. Filmul pare sa fie condimentat cu scene de actiune delicioase dar si cu replici inteligente, sarcastice si amuzante si cu ceva femei frumoase. N-am zarit-o pe Pam Grier in trailer dar mi-ar placea sa apara pe undeva si nu tocmai imbracata, daca ma intelegeti.

Valabil si pentru Natasha. 🙂

Trailer aici, nu uitati sa va abonati la blog (dreapta sus).

Sursa imagine: wikipedia.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *