DJ UFe la party

Recomandarea saptamanii, cu DJ UFe

Am decis sa reiau o rubrica pe care am inceput-o in 2012 pe adevarap.com. Reteta pentru Recomandarea saptamanii presupune sa avem un MC, DJ, beatmaker etc. care sa ne recomande o piesa/ album care l-a marcat.

Pentru saptamana asta il avem pe DJ UFe – DJ si producator muzical. Ascultatorii de hip-hop romanesc vechi il stiu mai bine sub numele de Prozac, membru Armada si Facem Records.

DJ UFe la party

El ne-a recomandat piesa Midnight in a perfect world  de la DJ Shadow, de pe albumul Endtroducing lansat in 1996 si pe care o poti asculta mai jos.

Pe UFe il gasesti pe pagina personala de facebook sau impreuna cu brigada Vinyl, Rum, Tapas & Wine – recunosc, eu am inceput sa ii ascult recent dar m-au prins rapid. Sunt niste mixuri blana, cam pentru orice gust muzical. Recomand cu drag.

Si desi stiam de brigada, am inceput sa-i ascult dupa ce l-am auzit pe Vlad Dobrescu vorbind despre ei la una din emisiunile lui recente, Night Check. Deci shout-out-urile functioneaza uneori. 🙂


Radioul VRTW il gasesti aici, au si aplicatie pentru mobil, asa incat poti asculta muzica buna oricand. Foarte tari baietii, muzica excelenta.


sursa imagine: pagina oficiala Facebook DJ UFe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *