desene pareidolia

Desene pareidolie

Hei there. Astazi, vin peste voi cu o serie de desene, mai exact patru mai speciale. Eu le-am numit desene pareidolie fiindca de acolo provin.

Desene pareidolie

Pentru cei care nu cunosc termenul, pareidolia este o boala. Nu este grava ci doar te face sa vezi fete sau obiecte etc. acolo unde ele nu exista. Stiti cu totii pozele alea de pe net cu niste butoane de lift de exemplu unde cineva a vazut o fata.

Exact despre asta vorbesc. Despre o umbra de exemplu unde tu, eu sau altcineva, poate sa vada o fata, umana sau nu.

Eu unul sufar de aceasta boala (ma ro, „sufar” la figurat”, de fapt imi place) de cand eram copil. Uneori chiar m-a ajutat, acum cateva luni trei pete de ulei de pe asfalt au luat forma unui ursulet. 🙂

N-o s-o mai lungim insa, mai jos va prezint 4 desene unde eu am vazut fete. Nici nu mai stiu despre ce era vorba, mi se pare ca o buna parte din ele erau desene/ilustratii anatomice. Eu am vazut fete si le-am tratat ca atare. O parte dintre ele le voi dezvolta sigur la un moment dat sub forma unor vectori, mi-a placut mult ce a iesit.

desene pareidolia

desene pareidolia

desene pareidolia

desene pareidolia

In special ultima imagine imi place mult, vad acolo un iepure si un urs cu mare potential. Daca voua nu va place insa nimic din aceste 4 desene, atunci va astept prin desene in creion, poate gasiti acolo ceva interesant.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *