Desene cu animale, caracatita, soarece, testoasa

Desene cu animale – Zoo pe foaie

Salve. Hai sa-i dam cu niste desene cu animale ca tot traim intr-o jungla unde cablurile de troleu si de net reprezinta lianele, paradoxal leii sunt cei vanati de toata lumea si sunt destule primate din clasa Cheetah sau din clasa Jane plus aia care se mai si bat cu pumnul in piept ca Tarzan .

Ma rog, desenul este mult mai chill decat introducerea facuta de mine dar azi am o dispozitie mai neagra asa, probabil sunt satul de idioti.

Despre „desene cu animale”:

Desenul de mai jos, este primul desen „profi” facut de mine in sensul ca este facut pe hartie speciala de sketch. Este o combinatie, nu este un desen de sine stator sa zic asa. La momentul respectiv aveam stranse de pe net o serie de desene cu animale (ma rog, print-uri, postere chestii de genul) pe care le pastrasem tocmai cu gandul de a le reproduce pentru ca imi placeau mult. Zis si facut. In ziua in care mi-am cumparat ‘caietul” de sketch-uri, le-am si „transferat” pe foaie via statia creion, eram curios sa vad cum se simte hartia respectiva, daca e ok, daca nu, daca etc.

Ca parere personala, mi-au placut cum au iesit cam toate dar cred ca cel mai mult mi-a placut cum au iesit caracatita, randunica si testoasa. Testoasa imi aduc aminte ca nu prea am avut chef s-o fac initial, am ezitat pentru ca imaginea originala era destul de neclara si nu prea vedeam detaliile. Pana la urma insa se pare ca a iesit suficient de ok. Caracatita mi-a placut insa cel mai mult, pentru ca mi se pare ca are personalitate si este asa impunatoare, de asta am si plasat-o in mijlocul desenului (aproximativ) cam acolo ii este locul.

Cam atat pentru astazi va las cu desenul si cu ganduri de bine! 🙂

Desene cu animale, caracatita, soarece, testoasa

Sanatio si sa ne citim cu bine!

Psst. Gasiti mai jos in „desene in creion” si alte desene de ale mele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *