De ce trebuie sa tii neaparat cont cand cumperi pijamelele? #p

Indiferent de sezon, un somn confortabil este sustinut de pijamalele potrivite. Sunt cele care il pot stimula, asigurandu-ne astfel odihna pe care o meritam. De ce totusi starea de relaxare nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale? Poate ai si insomnii, poate starea ta inainte de a te pune la somn nu este cea mai pozitiva. Te-ai gandit ca poate parte din problema o constituie pijamalele? Poate fi vorba despre materialele incomode din care sunt facute, de culoarea lor chiar – aspect cu impact asupra psihicului, chiar daca nu iti dai seama.

Extraordinare atat pe timp de iarna, cat si vara sunt acele pijamale dama bumbac pe care le recunosti imediat cum le vezi, dupa textura, aspect. In varianta lunga le gasesti la Bobomoda, un eshop care promite sa iti redea confortul pe care il meriti pe timpul noptii, cu o gama variata de pijamale confectionate din astfel de tesaturi.

De stiut despre pijamale si cum le distingi pe cele potrivite

Vesnicul bumbac este cel care iti va sustine confortul fizic. Valabil si in cazul pijamalelor materialul acesta iti reda intotdeauna o stare de relaxare adecvata. E ideal deci sa te orientezi dupa pijamale din bumbac pentru ca acestea nu iti vor irita pielea, nu favorizeaza transpiratia excesiva, este moale si protectiv.

Acestea te ajuta sa mentii o temperatura prielnica a corpului pe timpul noptii, asigurandu-ti totodata confortul de care ai nevoie, fara a resimti senzatia de rece. Bineinteles, conteaza si in ce conditii dormi, care sunt valorile pe care le atinge aerul noaptea.

Vrei sa iti stimulezi somnul? Atunci ai incredere in impactul pe care cromatica pijamalelor il are asupra psihicului. Un design versatil, spre exemplu, in culori calde poate fi mai mult decat ai nevoie pentru a adormi relaxata. Te poti orienta mai degraba spre ceva cu imprimeu in detrimentul modelelor clasice.

O astfel de alegere trebuie sa tina cont neaparat de obiceiurile tale de dormit. Nici un s-ar pune altfel problema cu siguranta. Pijamaua trebuie sa fie pe placul tau atat privind lungimea, cat si fiecare detaliu. Dar la fel de important este daca preferi un stil lejer sau ceva mulat. Iti place pijamaua in varianta pantalon si bluza sau preferi camasa de noapte? Confortul inseamna pentru fiecare altceva, desigur avand in centru generalitatile care se aplica de fiecare data.

Alege bumbacul, oricare ar fi preferintele celelalte, pentru a dormi exact asa cum iti doresti. Alege marimea potrivita de la Bobomoda si comanda pijamaua preferata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *