De ce trebuie să te ferești atunci când vrei să faci cadou unei femei (p)

În mod evident, ca orice bărbat, ai fost nevoit să oferi diverse cadouri mamei, iubitei, soției sau oricărei alte reprezentanțe a sexului feminin. Pentru nimeni nu e un mister faptul că a fost, este și va fi în continuare una dintre cele mai mari provocări datorită faptului că așteptările și pretențiile unei femei sunt destul de mari, iar opțiunile devin tot mai limitate.

Dacă ai obișnuit sau te gândești în continuare să te orientezi către tiparul cadourilor clasice în acest sens, îți pot spune de pe acum că faci o alegere destul de greșită. De regulă, acestea se oferă în relațiile mai distante, respectiv dacă darul ce îl ai de oferit se adresează unei profesoare, unei colege de la birou ori o amică față de care ai o obligație. Poți opta, totodată, pentru o anumită atenție tradițională, însă este necesar ca aceasta să fie accesorizată și de un alt element de noutate, unul care să facă diferența.

Pentru a înțelege mai bine spre ce să te orientezi data viitoare când va trebui să faci un cadou unei femei dragi din viața ta, îți voi oferi câteva sugestii cu ceea ce nu trebuie niciodată să oferi, în afară de de atenții ce spuneam că fac parte din sfera tradițională de cadouri lipsite de inovație.

Cadou ce are imprimată o poză cu tine

Indiferent cât de mult te apreciază sau iubește persoana respectivă, cu siguranță nu va fi încântată să primească de ziua ei sau o ramă sau ceva de acest gen cu poza ta. Acest lucru poate sugera multe lucruri, ca nepăsare, narcisism sau orice altceva negativ în ceea ce privește atitudinea ta față de ea. Eventual un cadou care să ilustreze o imagine cu amândoi sau un moment memorabil pentru voi împreună este indicat a fi oferit.

Ustensile casnice

Astfel de cadouri pot dobândi chiar și o conotație jignitoare pentru o femeie. Trebuie să știm cu toții că nu mai trăim în acele epoci în care rolul femeii era de a se îngriji de treburile casnice. Deși, destinatarul cadoului tău este, totuși, o femeie casnică, asta nu înseamnă că pentru ea va exista minimul de entuziasm sau încântare. Orice dar trebuie să aducă o împlinire personală, ceva care într-adevăr ar putea bucura pe cel care primește.

Produse legate de slăbit sau înfrumusețare

În categoria cadouri pentru femei, o alegere la fel de neinspirată ar putea fi reprezentată de un abonament la sala sau de o cremă împotriva ridurilor. Indiferent cât de bine ai ști că ea intenționează să înceapă a merge la sală sau că se plânge de anumite imperfecțiuni fizice, nu trebuie să fii tu cel care chiar de ziua ei sau cu prilejul oricărei alte ocazii să îi consolidezi această părere despre ea. Dacă dorești să o susții, îi poți oferi acest dar, însă sub altă formă, în niciun caz ca o surpriză aniversară.

Cadoul de anul trecut

Dacă ai primit un feedback pozitiv anul trecut, asta nu înseamnă că ea așteaptă același cadou. Menirea unei astfel de atenții este aceea de a surprinde și a dovedi cât de departe poate merge imaginația omului, așa că alegerile trebuie să se orienteze către alt domeniu.

Bani

Ce ar putea fi mai greșit decât să arăți că nu te-ai implicat deloc? Chiar dacă te consideri foarte lipsit de creativitate sau că faci alegeri greșite privind cadourile, în mod clar ar fi mai grav să înlocuiești darul ce trebuia să îl oferi cu bani. Acest lucru denotă un grad mare de insensibilitate și indiferență care poate fi acceptat foarte greu de o doamnă sau o domnișoară.

Cadourile personalizate ar putea fi o opțiune valoroasă pentru cei care se încadrează în lista celor care găsirea cadourilor este mai complicată. Acestea sunt foarte apreciate datorită stilului personal adus de tine în realizarea lui. Astfel de sugestii care pot fi de ajutor se găsesc pe 3gifts.ro.

Sursă imagine: 3gifts.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *