De ce se tin fetele de mana?

 

A.S Unul dintre primele articole scrise pe primul meu blog deschis vreodata, se numea miscare.haipa.ro si era undeva in online prin 2007 cred. Am regasit articolul in internet archive si din motive de nostalgie l-am reeditat un pic si repostat. Cam asta ma preocupa pe mine acum vreo 11 ani.

Ora 2 fara ceva, ciudat dar n-am chef de somn, asa ca mi-am adus aminte de una din vechile si vesnicele mele chestii cu care sacai persoanele de sex feminin ori de cate ori am ocazia.

Este o intrebare care din pacate a ramas fara un raspuns clar desi ma chinui de ceva ani buni sa elucidez misterul. Cand le iau la intrebari pe respectivele reprezentante ale sexului frumos, ma aleg cu diferite mine surprinse, raspunsuri evazive si/sau fara logica si/sau claritate. Chestii de genul:” aaaaa….pai nu stiu e o chestie pe care o fac fetele.. pur si simplu…. Asa facem noi etc.”

De chestii din astea sunt satul. Asa ca vreau o minte luminata care sa-mi dea un raspuns clar. Sper ca in minunata nostra blogosfera sa existe un creier feminin care sa-mi lumineze viata si sa ma scape de aceasta groaznica intrebare stresanta.

Intrebarea suna asa, dar pana la a enunta intrebarea pur si simplu fa o incursiune in trecut si gandeste-te de cate ori ti s-a intamplat urmatoarea chestie:

Pot fi diferite situatii:

1. Ai iesit la un suc cu un grup de prieteni (de ambele sexe), ai ras, ai mancat, ai baut, ai tras un part discret etc. La un moment dat, observi ca 2 din fetele de la masa s-au ridicat si tinandu-se de mana cu gentile si/sau doar un pachet de servetele in dotare s-au indreptat catre toaleta.

2. Ai iesit pur si simplu pe strada si ai ocazia sa vezi la 10 metri in fata ta 2 blonde/roscate crete care se imbratiseaza tandru si se saruta pasional in ploaia calda de mai, iar mainile lor circula pe tot corpul cu frenezie si nerabdare pana cand ajung la…

Bun sa ne oprim aici, ca asta era alta idee. Deci, te-ai dus la paine si in fata ta la magazine erau 2 tipe care se tineau de mana.

3. Te duci la spital si in fata ta sunt 2 femei care se tin de mana.

4. Te duci la puscarie si in cazul asta… e bine stimabile in cazul asta ai dat de dracu’.

5. Te duci la plimbare de unul singur si in fata ta vezi 2 femei tinandu-se de mana etc.

E bine cu perspicacitatea  pe care banuiesc ca o ai, cred ca ai ghicit ce nelamurire am si anume:

De ce se tin fetele de mana?

Si de ce noua celorlalti ni se pare atat de normal ca 2 femei sa se tina de mana? Daca vezi doi baieti ca se tin de mana, automat te gandesti ca sunt gay. Daca vezi doi femei ca se tin de mana, esti perfect indiferent.

Imi poate raspunde cineva?


sursa imagine: pexels.com

2 thoughts on “De ce se tin fetele de mana?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *