Daca te intrebi: cand moare Iliescu? esti creepy as fuck

Tot vad glume, meme-uri si tot felul de chestia asta cu Iliescu. Da’ nu mai moare odata? Habar n-am, parca toata Romania asteapta sa moara Iliescu. Nu stiu la ce naibii ajuta asta si pe cine.

Si in primul rand… cum poti frate sa gandesti asa? E un om. Iti doresti moartea unui om, ti se pare amuzanta? Nu ma refer la activitatea lui politica, nu stiu ce rol a avut la revolutie si cat de vinovat este pentru mineriade etc. Dumnezeu sa-l judece, nu eu.

Si daca trebuie pedepsit de justitie, sa fie pedepsit.

Nu ii iau apararea in niciun fel, nu sunt vreun simpatizant sau ceva. Mi se pare insa groaznic efectiv sa tot aud/ vad pe net, da nu mai moare ala?

E creepy si e foarte nasol sa gandesti la modul asta. Ma repet, cu toate pacatele lui, este totusi un om. N-ar trebui sa gandesti asa despre nimeni.

Oi fi eu mai sensibil dar efectiv mi se face greata cand vad lucruri de genul asta si mi se pare ca efectiv oamenii nu realizeaza ce spun. Arunca cuvintele si cam atat. Da stiu, da am glumit. Asa o fi, dar nu-i o gluma buna.

Cel putin nu pentru mine. In loc sa te intrebi cand moare Iliescu, mai bine iti vezi de viata si de ale tale. Ce zici, n-ar fi mai bine pentru toata lumea?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *