Educa-te online. Nu doar pornHub premium a devenit free.

PornHub premium a devenit free. Sunt sigur ca stiai asta, a umblat pe tot netul. Dar despre platformele care ofera cursuri online gratuite stii?

S-ar putea sa nu, hai sa vedem cateva dintre ele.

30

Cursuri online gratuite

Sa incepem cu unul care este free nu doar acum, ci tot timpul si anume:

#1 Atelierul digital de la google

Ofera cursuri despre: Date si tehnologie, Marketing digital, Dezvoltarea carierei. Eu il urmez pe cel de Marketing digital si este foarte interesant. Este impartit in bucati video care au in medie cam 6-7 minute, simplu de inteles.

Fiecare clip are la sfarsit un quizz, care te ajuta sa-ti dezvolti cunostintele. Daca vrei sa-ti faci un site sau vrei sa-ti promovezi singur afacerea in online s.a.m.d atunci eu zic sa incepi cursul. Este foarte interesant si te ajuta rapid sa iti imbunatatesti cunostintele.

# AI: ne omoara sau nu robotii? Vor prelua controlul asupra omenirii?

Se tot discuta pe tema asta si exista zeci de mii de pareri. Ca de obicei, orice e nou, creeaza temeri si mai ales evolutia sau dezvoltarea in directia asta. Daca este sau nu utila AI-ul, daca este sau nu periculoasa, putem decide fiecare dintre noi, daca ne educam pe tema asta.

Si Finlanda, a pus la dispozitia tuturor cetatenilor UE o platforma prin care poti invata despre acest subiect, o gasesti aici: https://www.elementsofai.com/.

Se lucreaza si la variante in toate limbile (aferente tarilor din UE) daca vrei sa vezi cand e gata varianta in romana, te poti inscrie si vei primi pe mail.

Cursurile vor fi disponibile in perioada 2020-2021.

# Moz Academy

Daca vrei sa inveti mai bine ce inseamna SEO sau pe teme de Digital Marketing atunci Moz iti da ocazia sa urmezi gratuit anumite cursuri pana pe 31 mai.

Daca activezi cumva in mediul online, e imposibil sa nu fi auzit de Moz, sunt o resursa grozava si ofera tool-uri foarte bune pentru marketeri.

#Coursera

Asta e gratuit non-stop, nu doar acum. Sunt cursuri foarte interesante aici, cam din toate domeniile.

Cum ziceam in articolul trecut, nu irosi timpul castigat acum – si pe care ti l-ai dorit intotdeauna – ci incearca sa-l folosesti asa cum trebuie. Invatand ceva si evoluand.

Virusii evolueaza, noi de ce ramanem pe loc?


Daca stii si alte site-uri de genul te rog, lasa un comment si updatez articolul.


Sursa imagini: https://www.rawpixel.com/

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.