Cum sa te descurci sa organizezi o inmormantare in vremuri de pandemie, cu Rarox #p

Se spune ca atunci cand ti-e lumea mai draga, intervine un eveniment care te solicita. Ceva mai greu este cand ai de organizat un eveniment funerar. Este acel moment in care iti dai seama ca viata intreaga, zeci de ani se reduc la a fi sau a nu fi. Dincolo de ceea ce inseamna si presupune acest moment, ai de organizat o inmormantare, care in vremuri de pandemie si cu reguli de pandemie nu este poate atat de usor.

Cum se desfasoara o inmormantare in vremuri de Covid

Ne place sau nu, credem sau nu, pandemia aceasta vine la pachet cu anumite reguli. Acestea au cam schimbat tot ce se intampla traditional la un eveniment funerar. Tot vei avea nevoie sa apelezi la servicii funerare COVID, dar acestea sunt putin diferite.

Ce se schimba? Daca defunctul a fost declarat decedat si nu are ultimul test negativ privind infectia cu virusul Covid, acesta va fi inhumat dupa noile reguli:

  • Preluare cu autovehicul special, ambalat special, sigilat in sicriu, fara posibiltate de a-l deschide.
  • Nu este permisa privegherea timp de 3 zile.
  • Nu se realizeaza autopsie, imbalsamare, iar manipularea este permisa doar de personal autorizat, echipat corespunzator.
  • Inhumarea va avea loc in decurs de cateva ore de la preluarea trupului neinsufletit.

Iar pe langa toate acestea, vor fi respectate si acele reguli ce tin de distantarea sociala, iar la eveniment vor participa un numar restrans de persoane.

Apeleaza la Rarox pentru organizarea inmormantarii

De regula, firmele de prestari servicii funerare sunt experimentate in tot ceea ce tine de desfasurarea acestor tipuri de evenimente, fie ca vorbim despre inmormantari clasice, traditionale sau de versiunea moderna, de incinerari. Totusi pandemia a surprins pe toata lumea si a impus o readaptare la noul context.

Pentru organizare alege Rarox. Ai parte de servicii variate si poti astfel rezolva multe din cele necesare in acelasi loc. Astfel, de aici poti alege de la bun inceput lucrurile si accesoriile funerare, de la sicriu complet echipat si pana la crucea din lemn inscriptionata, coroane de flori si multe altele. Alege serviciile de transport, ai inclusiv optiunea de limuzina.

Preturile sunt la fel de variate si in plus, in unele cazuri este permisa achitarea pe baza de talon de pensie, pentru cei care aveau statut de pensionari. Descopera serviciile acestea din pagina oficiala, cu disponibilitate nonstop.

Contact:

[email protected]

0769.658.216

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *