cum sa previi cancerul

Cum sa previi cancerul – o metoda simpla

cum sa previi cancerul

Cancerul este din pacate boala secolului. Pe masura ce trece timpul ar trebui ca mijloacele de lupta impotriva acestei groaznice boli sa avanseze dar mie mi se pare ca se dezvolta simultan si boala si tratamentele. Sper insa sa am bucuria sa prind acele timpuri cand un cancer va fi la fel de banal ca o raceala iar metodele de tratament vor fi ieftine si la indemana oricui.

Pana atunci, cred ca avem cu totii datoria sa facem tot posibilul sa ne ferim de aceasta necrutatoare boala. Eu n-am un blog de sanatate/medicina, asa ca n-am sa-ti dau o mie de sfaturi pe tema asta si nici 5 alimente minune care te scapa de cancer sau Planta minune la indemana tuturor care te salveaza de toate bolile. 

Bine, bine, dar cum sa previi cancerul pana la urma?

Metoda propusa de mine este una simpla si la indemana tuturor si presupune un pas foarte simplu.

Daca ai o problema medicala de orice natura si indiferent cat de grava ar fi, mergi la doctor nu cauta pe google! Este google multe dar nu si medic.

Cum sa previi cancerul? Simplu.

Daca ai o alunita suspecta, te duci la medic, nu cauti pe net, daca dai search pe google, afli ca ai cancer de pe nu stiu ce forum de la nu stiu ce mucos fara pic de pregatire medicala.

Daca te doare spatele, mergi la medic, nu cauta pe net, daca te uiti pe net, afli ca ai cancer fiindca ti s-a miscat o coasta un pic spre stanga si in timp a sapat in muschi, de acolo o tumora, cancer si mori.

Daca te ustura gatul, te duci la medic, nu cauta pe net, daca dai search pe google, afli ca de la fumul de tigara/noxe/paianjeni turbati/alieni/sex oral etc. ai dezvoltat o tumora, ai cancer si mori.

Daca te doare in (oricare parte a corpului) mergi la medic, nu cauta pe net, daca dai search pe google afli ca ai cancer.

Ai inteles? Pot continua pana dimineata cu cazuri de genul. Acum 50 de ani, erau periculoase leacurile babesti aplicate prost. Acum au disparut, dar au fost inlocuite de internet si forumurile de „specialitate” unde isi da toata lumea cu parerea fara nici un pic de pregatire medicala.

Ar mai trebui inteles si ca nu prea exista boli, exista bolnavi. Clar? Fiecare reactioneaza altfel la boli, asa ca tot ce tine de tratament, dozaj etc. ar trebui stabilit de medici nu de Maricica, internaut de profesie, experta la toate ca sta cu click-ul pe google search.

In concluzie, ai cum sa previi cancerul, daca in loc sa cauti pe net te duci la medic. In regula?

Sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *