Cum sa faci bani din blog in 7 pasi simpli

Buna. O sa intru direct in subiect, pentru ca nu vreau sa va aburesc jumatate de pagina. „Cum sa faci bani din blog” este un articol atipic pentru blog-ul meu, primul articol de acest gen insa cel mai probabil nu va fi si ultimul.

Pana insa sa va explic exact ce e de facut si cum functioneaza aceasta metoda o sa va raspund la intrebarea: „Da’ de ce sa-l cred pe asta, ca e nou in domeniu!?”. Este adevarat, acest blog pe domeniu propiu este tanar, are doar 7 luni insa desi el este nou, eu nu sunt. Ma invart in blogosfera de prin 2007 insa multa vreme am stat „in umbra” incercand sa-mi dau seama cum functioneaza sistemul. Probabil mai tarziu ca altii dar am reusit si va voi convinge imediat.

Cum sa faci bani din blog:

Metoda prezentata astazi este o metoda foarte simpla, revolutionara chiar. Ai nevoie de putine lucruri insa acestea sunt esentiale si anume:

  • abilitatea de a scrie un articol atractiv, credibil si convingator;
  • ceva skill-uri de a pregati o prezentare .ppt sau .pdf;
  • ceva trafic;
  • ceva anturaj blogaresc.

Sunt doar 7 pasi simpli pana ajungi sa faci bani din blog, pasi simpli si rapizi. Desigur, sunt si alte metode de a face bani din blogging insa nu sunt deloc asa satisfacatoare pentru ca dureaza foarte mult pana sa dea rezultate (daca dau) si presupun mari eforturi. Metoda prezentata de fata este foarte rapida, presupune minim de efort si este maxim de eficienta.

 

cum sa faci bani din blog

Cat costa?:

Metoda de a face bani din blog „7 pasi” nu este gratuita pentru ca reprezinta rezultatul unei intregi perioade de cercetare de mai bine de 7 ani. Pretul cerut pe ea insa, este unul simbolic si foarte accesibil pentru toata lumea, pentru ca vreau ca aceasta metoda sa ajunga la cati mai multi oameni. Din acest motiv, metoda „7 pasi” costa doar  5 euro.

Atentie insa! Daca in 7 zile, nu va multiplicati macar de 10 ori investitia (indiferent de cat trafic aveti pe blog), primiti banii inapoi fara nici un fel de problema!

Ok… cred… mai multe detalii?

Mai multe detalii vei primi daca downloadezi documentul de mai jos. In acel pdf vei gasi:

  • principiile care au stat la baza intocmirii acestei „proceduri”;
  • cei 7 pasi de baza ce va vor ajuta sa va monetizati blogul.
  • cum puteti intra in posesia metodei, ce aveti de facut, cum puteti achita etc.

Cum sa faci bani din blog” va asteapta sa o downloadati direct de aici (mediafire.com).

Sanatate!

P.S Niste metode reale, gasiti pe cele doua blog-uri de aici si aici.

2 thoughts on “Cum sa faci bani din blog in 7 pasi simpli”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *