Cum a fost la webstock 2019?

Asta e al doilea articol pe care il scriu pe tema asta, am mai scris unul dar wordpress-ul si-a bagat picioarele si mi l-a sters. Imi place enorm de mult sa rescriu articolul, ce sa zic, motiv pentru care voi fi ceva mai succint de data asta.

#program Webstock 2019

Programul este cel din poza atasata, ca atare nu il voi mai repeta, il vezi acolo.

Eu o sa-ti spun doar cum mi s-a parut mie, ca experienta totala.

Din punct de vedere organizatoric, totul exceptional, normal. Diverse surprize, goodie bag de la Vodafone, setup-uri de la Coca-Cola, Mc’Donalds, Cora s.a.m.d

Conferinta a inceput cu o serie de speakeri, Andreea Badala, Selly, Pavel Bartos, Rares Nastase, Marius Coman, Mircea Bravo si Zoso.

Ma asteptam la mai mult de la partea asta, ma asteptam sa fie mult mai practice aceste discutii. Mai degraba au fost niste interviuri, nu neaparat ceva practic, din care sa am chestii de invatat.

Mircea Bravo si Zoso au mers in directia asta, Zoso chiar a avut  o prezentare clara, cu do and dont’s in care explica ce se intampla cu campaniile, cum sa se intample s.a.m.d. El mi-a placut cel mai mult, desi nu prea imi place stilul lui.

Ulterior, dupa masa de pranz au fost trei conferinte separate. Eu am mers la Samsung Galaxy Stage. Acolo au vorbit Livia Fericean, Laura Moisiu si Mugur Patrascu, aveti detalii in program.

Si aici, cel mai mult mi-a placut el din acelasi motiv. A venit cu chestii concrete, cu observatii, cu exemple. Laur si Livia mi s-a parut ca doar au prezentat campaniile lor. Au fost ceva de genul „uite ce am facut noi”. Nu prea a fost insa ceva clar pe acolo, era ca si cum te uitai la o masina si cineva iti spunea ca are geamuri electrice, dar nu si cum au fost facute.

Ulterior am plecat, nu ma simteam foarte bine fizic. Per total insa, este o experienta pe care  as repeta-o cu drag, a fost nice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *