Corturi pentru evenimente

Vara. Sambata seara. E cald afara dar nu atat de cald cat sa te lesine complet. E cald cat sa fie bine si sa te bucuri ca stai afara. Pe langa asta, berea rece mai taie si ea din caldura asa ca nu se plange nimeni. Suntem toti baietii, lenevim pe niste canapele si fotolii pe la o terasa.

E noapte dar nu vrea nimeni sa plece acasa. Nu ne-am mai vazut de mult si avem multe sa ne spunem, caterinca, din astea, baietesti. La un moment dat insa, se apuca sa vorbeasca Alex, unul dintre prietenii mei, despre cum sta cu nunta.

Se casatoreste in cateva luni si este in focuri cu pregatirea. Ne-a povestit multe pe tema asta, despre cat a alergat dupa aranjamente, dupa foto-video, cauta DJ si formatie si din astea. Tocmai incepuse el sa vorbeasca cand un prieten…

– Bai, dar pana la urma local ai gasit? ca parca ziceai ca ai tot avut probleme pe tema asta.

– Bai da, o sa facem in zona X.

– In zona X? Dar ce restaurant e acolo, ca nu e nimic in zona aia, zice mirat un prieten care se ocupa de vanzari si stie tot orasul.

– Asa e, zice Alex satisfacut. Nu e nici o constructie acolo, este insa un teren pe care il are socru-miu. Si acolo o sa facem nunta.

– I-auzi, iti face el salon, sau ce? il ia un at prieten un pic la misto.

– Nu ma, o sa fac la cort, mi s-a parut cea mai buna solutie.

– La cort? vrei sa-ti fac eu rost de o prelata? Poti sa scoti… minoritarul din cort dar cortul din minoritar, nu!

– Vezi ca esti p… rea putin inteligent! zise Alex cam nervos. Daca ma lasati sa vorbesc, o sa vedeti ca e ok cum zic eu.

Pai, am tot cautat restaurant, dar nu gaseam nimic pe gustul nostru. Ori ne rupeau la bani, ori nu prea ne placeau, din astea. Asa ca nu stiam ce sa facem pana mi-a venit o idee si anume ca exista si variante alternative si ma refer aici la corturi evenimente. Am vazut diverse variante si am ales o varianta ca asta, uite aici. Se numeste cort Pagoda din cauza formei.

Mai erau si alte forme si variante cum ar fi Dom-uri sau corturi Stretch etc. Dar mie mi s-a parut cel mai potrivit asta pentru o nunta. Asta si pentru ca iti lasa foarte multa libertate de exprimare si sa manevrezi cum vrei.

Asta pentru ca nu este vorba despre un singur cort, ci iei mai multe si le unesti. Rezulta asadar un mare cort pe masura nevoilor tale, pe care il poti aranja asa cum doresti si in functie si de cati invitati ai. Mi-a placut si cum arata, este elegant, are laterale transparente care asigura protectia anti tantari si tot asa.

M-am si gandit cum le punem, o sa fie in centru ring-ul desigur, si pe asta il lasam in aer liber. In partea de nord a cortului o sa mai fie o surpriza care o sa fie acoperita mai intai. Toata lumea o sa auda muzica dar n-o sa stie de unde este.

O sa se ridice apoi voalul si o sa se vada carava vintage, uite ca asta. Este o piesa vintage, restaurata foarte bine si aici or sa fie Dj-ul si bar-ul.

Asa ca uite, cata vreme am gasit o solutie rapida si foarte flexibila, de ce sa ma mai complic cu un local? Asa am libertatea sa fac tot ce vreau.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *