afis compania monstrilor

Compania Monstrilor – animatie pentru toata familia, 2001

Cand sunt mici, copii se sperie de monstri. Stiu eu pe una care se sperie de monstri si acum mare, dar nu vreau sa-mi aduc aminte de ea ca poarta ghinion. Ce nu stiu copii sunt doua chestii: ca si monstrii se sperie de copii, ca de fapt monstrii nu ii sperie degeaba, ii sperie ca sa ii faca sa tipe. De ce? Fiindca tipetele lor, produc energie si cu asta se ocupa Compania Monstrilor, aflata desigur, pe taramul monstrilor.

# sinopsis Compania Monstrilor

Cel mai bun sperietor de copii este Sully, urmat de aproape de invidiosul Rander. Primul produce tipete de top si este angajatul lunii, gen.

Se complica treburile cand din cauza lui Rander asta, o mica copila, trece in lumea monstrilor. Sully si asistentul sau o preiau pe asta mica si incearca sa o duca inapoi. Bau, cum a primit ea numele, nu prea ii ajuta, deloc, deloc, deloc. Ii cam incurca, fiindca ea vrea doar sa se distreze, nu sa faca si altceva.

Din cauza lui Bau, cei doi trec asadar printr-o multime de aventuri si intra intr-o multime de belele, in acelasi timp. Cu ocazia asta afla insa ca nu tot ce zboara se mananca si ca aparentele insala, grav.

#ochiul critic Compania Monstrilor

Este un film dragut, o animatie care a prins foarte bine, la nivel mondial. Cele doua personaje principale sunt extrem de charismatice si exista o intreaga industrie de jucarii si figurine de genul.

Desi tinta principala sunt copii, este un film potrivit pentru toata familia dar si pentru adulti. Mi-a placut si mie, mi s-a parut un film cu un scenariu fresh, interesant si bine facut. Animatia in sine este de nota 10, monstruletii sunt foarte expresivi si atractivi, personaje foarte interesante.

Are un scenariu bine pus la punct, cu niste twist-uri interesante, acolo unde nu te astepti. Mi s-a parut ca au cam lalait-o cu urmarirea gen si cu dusul copilei inapoi dar na, cam asta era farmecul povestii. Daca eram copil probabil nu mi s-ar fi parut prea lung gen.

Per total, este un film pe care ti-l recomand atunci cand cauti o animatie draguta, care sa te binedispuna.sursa imagini: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *