Men in Hope – comedie despre sex – 2011

O comedie buna e mereu apreciata dar in ultimii ani nu prea s-au mai facut comedii bune. De asta am fost sceptic cand am auzit de Men in Hope (original Muzi  v nadeji)Este primul film ceh pe care l-am vazut vreodata si chiar mi-a placut, este o comedie despre sex interesanta.

#sinopsis Men in Hope

Actiunea este una domestica, pentru ca in prim-plan avem doua generatii. Este vorba despre un cuplu tanar si copilul lor, ce locuiesc impreuna cu parintii ei.

Desigur, femeile seamana intre ele dar nu pentru ca asa au zis Parazitii ci pentru ca sunt mama si fiica asa ca e normal sa existe ceva asemanari.

Socrul si ginerele nu prea seamana deloc insa. Socrul este un smecher cu atitudine de taur comunal si n-are pic de respect pentru monogamie, rade tot ce prinde. Are propia teorie cu privire la motivele pentru care face asta si i-o impartaseste si tanarului.

Desi se incadreaza in categoria cunoscuta generic sub numele de pampalau, la inceput reticent, ginerele urmeaza oarecum calea socrului dar fiind mai tanar, intampina mult mai multe probleme si le si creeaza.

In ciuda faptului ca luminile cad pe cei doi, pe masura ce inaintam in actiune, orizontul se largeste si vedem tot mai mult din ce se intampla in jur. Se pare ca nimeni nu este asa inocent cum pare si toata lumea ascunde cate ceva. Ca si cum am fi in 10 negri mititei, dar intr-un mod amuzant.

#ochiul critic

Comedie buna unde nimic nu e ceea ce pare. Nimeni nu-i virgin sau Nu exista vinovati fara vina erau niste nume la fel de bune pentru acest film pentru ca are o gramada de twist-uri.

Sursa imagine: captura de ecran trailer

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *