sisteme de supraveghere

Cele mai ieftine sisteme de supraveghere din lume, inventate in Romania!

sisteme de supraveghere

Vei afla astazi in exclusivitate cum arata cele mai ieftine camere de supraveghere din lume, inventate in Romania! Camerele, ce reprezinta reminescente ale Securitatii comuniste, au reusit rapid sa se adapteze cerintelor pietei.

Putina lume stie dar primele camere de supraveghere au aparut in Romania. Noi, romanii am inventat prima data acest sistem de atenta supraveghere. Este un sistem simplu, rudimentar dar care reda cu inalta fidelitate imaginile capturate. Ei bine, mai sunt uneori erori de soft, insa de cele mai multe ori nu.

De-a lungul anilor, forma nu s-a schimbat prea mult insa sistemul s-a rafinat de la sine. S-a schimbat si locul de utilizare, fiindca este un sistem care s-a utilizat paradoxal, mai intai la sat, era proptit in tambrele gardului. Ulterior, sistemul s-a mutat la oras.

Instalare simpla, intuitiva!

Sistemul despre care vorbesc se instaleaza la geam, pe balcon sau in fata blocului, daca locuiti la bloc. Uneori, se poate instala si la usa de la intrarea in apartament, este necesar si un scaunel cateodata.

Este sensibil la miscare, isi incepe activitatea undeva pe la ora 4-5 dimineata cred si o incheie undeva pe la 10:00 seara. Acesta este programul de lucru obisnuit, miscarea activeaza desigur sistemul si in afara acestui interval.

Are un design aproape uman si ajunge la astfel de performanta dupa un rodaj de zeci de ani, la propiu. Nu glumesc, fiecare astfel de sistem de supraveghere este testat inainte de a ajunge pe piata.

Ca sa nu dea de banuit nimanui, sistemul vine cu un ambalaj aproape uman si o atitudine aproape binevoitoare. Foarte receptiv la orice forma de salut, lipsa acesteia declansand automat sistemul de supraveghere.

Costurile de intretinere nu sunt foarte mari, sunt insa necesare workshop-uri zilnice si discutii cu alte sisteme de supraveghere pentru elevarea softului.

Aceste sisteme de supraveghere trebuie luate foarte in serios. Lipsa lor a dus Romania in starea de astazi. Daca exista cu cateva sute de ani in urma, Traian nu cucerea niciodata Dacia. Daca s-ar fi inventat macar mai tarziu, nici alde Baiazid si compania nu ar fi reusit sa treaca granita neobservati.

Insa e ok ca le avem macar acum, rusii de exemplu nu ne mai pot pacali.

Va prezint cu mare drag, noile si vechile sisteme de supraveghere!

sisteme de supraveghere

P.S Sa ne fereasca Dumnezeu de ziua cand vor patrunde si in mediul virtual, atunci va fi sfarsitul lumii, adevarata apocalipsa!

Sursa imagini: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *