Cel mai nervos bărbat din Brooklyn, film 2014

Cel mai nervos bărbat din Brooklyn (or. The Angriest Man in Brooklyn) este un film apărut în 2014 în regia lui Phil Alden Robinson. Beneficiază de actori tari, cunoscuți precum Robin Williams, Mila Kunis sau Peter Dinklage dar asta nu îl face neapărat un film așa bun.

#sinopsis Cel mai nervos bărbat din Brooklyn, film 2014

Un domn, om de afaceri are un temperament de mamă, mamă. Este un nene rău, urâcios ce face scandal din orice. Este foarte coleric, foarte nervos, face spume din orice ca berea caldă.

Oarecum dintr-o eroare să zicem, ajunge la spital, unde în urma unui control de rutină nu prea află lucruri plăcute. De la tânăra doctoriță află că mai are doar niște minute de trăit. De data asta furioso-speriat, pleacă pe drumul său ca să-și repare viața. Vrea să-și repare greșelile și să-și îndrepte comportamentul față de oameni.

Ce pățește acum este un test care îl ajută să-și dea seama ce a făcut și ce trebuia să facă de fapt.

Doctoriță este și ea tânără și îl însoțește pe bolnav în călătoria sa după ce-și dă seama că nici cea a făcut ea nu e ok. A cedat presiunii lui și nu e bine pentru că s-ar putea să fi greșit și ea.

#ochiul critic

Cel mai nervos bărbat din Brooklyn nu este un film rău dar nici un film bun. Este un film așa și așa. Ideea nu e nouă, se vrea a fi un fel de comedie/drama cu chestii profunde de viață și de oameni mari.

Jocul actoricesc este bunicel și Robin și Mila pare că își fac treaba dar cam atât. Pe mine nu m-a rupt, nu mi s-a părut că excelează la ceva filmul ăsta.

Trailer aici.

Sursă imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1