logo gAZAh paranoia 13

Recomandarea saptamanii, cu gAZAh

logo gAZAh paranoia 13

Azi am avut placerea sa-l am invitat pe gAZAh unul dintre producatorii mei preferati din Romania – muzica blana. Este beatmaker, producator si DJ si este un artist foarte constant – indiferent ca asculti rap de 10 de ani, indiferent ca asculti de 6 luni, gAZAh este acolo. Il gasesti pe o gramada de materiale, incepand cu primele materiale Specii, in spatele materialelor Paranoia 13 si colaborari cu cam tot rap-ul romanesc.

L-am rugat sa-mi spuna ce material i-a atras atentia de-a lungul timpului si de ce si uite raspunsul lui mai jos, deci hai sa vedem ce asculta gAZAh:

Blue Sky Black Death – A Heap of Broken Images este unul din albumele pe care le-am ascultat cu interes si care si-a lasat amprenta asupra stilului meu compozitional. Grupul e format din 2 producatori din San Francisco si au reusit cu albumul asta sa imi completeze golul muzical pe care il experimentam inainte de a ma apuca sa fac beat-uri. Au niste productii originale su un sentiment ciudat in ele care m-a prins instant. Pe langa stilul de lucru diferit si selectia de sunete mi-au placut si invitatii de pe acest album dublu. Cine se apuca sa asculte acest album va descoperi sursa mea de inspiratie si tehnici instrumentale care m-au ajutat sa imi definesc modul de lucru.

Pe gAZAh il gasesti pe Facebook (de unde am luat si eu poza) sau pe youtube.

Pssst! Pe 1 iunie, tocmai s-a lansat materialul Calea sarpelui vol. 2, o colaborare excelenta intre gAZAh si Phunk B – asculta-l, e belea! 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *