Cat pe ce si-o gluma era sa-l coste presedentia

Dar nu in sensul invers. Adica, nu era presedinte si era sa-si piarda postul din cauza unei glume ci invers. Gasiti articolul pe ziare.com.

Pe scurt, am inteles ca in Serbia urmeaza sa fie alegeri. Un student s-a apucat sa faca misto si ce a facut omul, si-a facut tot felul de clipuri in care si-a anuntat candidatura. Clipurile sale desi satirice, chestii de genul „o sa fur doar eu” au devenit virale. Se pare ca au placut mult oamenilor, atat de mult incat ar fi dispusi sa-l si voteze. Ne mai miram ca a castigat Trump in State?

Eu zic sa nu ne mai miram. Prestatia lui Trump a fost probabil oricum rodul unor serioase sondaje de opinie. Asa si acest student din Serbia, in ultimele sondaje de opinie reiese ca ar fi pe locul doi. Ceea ce desigur, ne ridica serioase semne de intrebare. S-a intrebat si el in ce tara traieste de oamenii ar vota un asemenea personaj?

Te mai miri ca oamenii voteaza toti interlopii? Tampenia oamenilor sau nepasarea lor fata de sistemul in care traiesc… mie mi se pare clara demult. Ne miram apoi ca isi bat astia joc de noi, ca fura, ca fac ce vor. Normal ca asta fac, ca tu nu iesi la vot ca ai treaba sau ti-e scarba. Sa nu te mire atunci.

Daca nu deschizi umbrela cand ploua sa nu te mire ca te uzi, e normal. Sunt doua variante, ori face ceva, ori taci din gura.

In fine, fiindca e prea dimineata pentru discutii politico-sociale, va las cu un film pe tema asta. Practic ilustreaza cumva un sfert din articol, ne prezinta ideea unui candidat ales la misto de un partid care reuseste pana la urma sa castige alegerile chiar. O sa va placa, Chris Rock ruleaza in filmul asta dar si in general.

Este o comedie draguta si caterinca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *