carti second-hand

22 de carti cu 50 de lei.

Salutare. Articolul de astazi are dublu rol: va arata cum puteti sa va hraniti pasiunea pentru citit cu bani putini. Da, se poate, eu tocmai am cumparat 22 de carti cu circa 50 de lei (50,80 lei mai exact). Unde am gasit carti ieftine? Pai cititi mai jos.

22 de carti ieftine cumparate cu doar 50 de lei

Mai intai, sa vorbim un pic despre carti. Sunt carti pe care le-am ales navigand pe site-ul anticariatului respectiv, pe unele le stiam si imi doream sa le recitesc (cum ar fi „Greseala unei mame”), iar altele sunt complet noi pentru mine. O sa radeti sau nu, sunt si carti pe care le-am ales pur si simplu pentru coperta. Am mai facut asa si cu alta ocazie si nu mi-am luat teapa. Chiar daca au fost carti pe care le-am ales „pe neve”, fiindca nu am gasit pe tot netul informatii despre ele, nu am regretat alegerea, au fost carti bune.

Cel mai mult m-au entuziasmat cele doua volume din seria „Dune”, pe care imi doream sa le citesc de o gramada de timp. Tin sa mentionez ca sunt in tipla! Ma repet, sunt in tipla! Pe ele am dat cel mai mult, au costat impreuna circa 28 de lei (jumatate din cat costa pe net un singur volum nou din „Dune”).

Celelalte carti, au costat intre 0.99 si 1.99 lei. Da, am scris bine nu e greseala de editare. Cu pretul unui pachet de tigari iti poti lua cel putin 10 carti. Ca atare, articolul asta este si pentru cei care se plang ca ar vrea sa citeasca dar nu-si permit cartile. Ba da, uite ca ti le poti permite.

Bine, bine, da’ eu de unde iau carti ieftine?

Carti ieftine? de pe targulcartii.ro, click si mergeti direct la borcanul cu miere. Cum spuneam, gasiti acolo carti vechi la preturi foarte mici, cu toate ca sunt in stare decenta cartile. Pentru cine vrea carti noi, gasiti si din astea tot acolo insa in alta categorie. De-a lungul timpului, eu am cumparat mai multe carti de la ei din ambele categorii, v-am mai zis si cand am vorbit de „Secolul cinematografului” ca sunt fan. E anticariatul meu preferat, au o gramada de carti din domenii diverse si pentru toate gusturile, preturile sunt mai mult decat accesibile si mai sunt si alte considerente.

Cei din Bucuresti de exemplu (cazul meu), pot ridica produsele din magazinul deschis la Universitate (la trei minute de mers inspre Unirii, dupa muzeul de istorie al Bucurestiului). Imi place si ca sunt seriosi si isi respecta clientii. O comanda data astazi pe site de exemplu, poate fi ridicata de la ei a doua zi.

Deci, ce carti v-ati cumparat? 🙂

17 thoughts on “22 de carti cu 50 de lei.”

  1. Dupa locatie imi dau seama ca am fost si eu in acest anticariat pe vremea studentiei, nu stiam ca au si site. O sa intru si eu sa vad ce ce gasesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *