Ca sa nu mai cumperi apa ca prostu’ | recomand

Produsul asta nu era pe lista pentru publicat acum dar am zis ca poate ajuta pe careva. Evident, nepregatiti fiind, am inceput sa ne isterizam cu totii si aparent sa ne si tampim. Eu nu fac parte din categoria panicatilor, in acelasi timp insa nici nu-mi bat joc de situatie. Inteleg ca e o situatie serioasa si trebuie tratata ca atare.

In acelasi timp… fii dragut si incearca sa nu fii tampit, nu vrei?

Ok, sa zicem ca inteleg ca-ti faci anumite provizii – faina, orez etc. Dar frate… de ce te apuci de cumparat apa? Ai apa la chiuveta, daca e panica, o fierbi si aia e.

Hartie igienica de ce cacat ai cumparat cu nemiluita? Te poti spala daca e cazul, nu mori fara hartie igienica. Altfel ar tot muri oamenii pe la tara, pe capete.

Dar sa revenim la problema apei. Daca ti-e teama ca ramai fara apa potabila, in loc sa umpli balconul de baxuri de apa mai bine iti iei o cana de filtrare apa.

Cana de filtrare apa Brita Marella

Si iti recomand cana de filtrare apa Brita Marella pe care asa cum poti vedea din poza de jos, eu o folosesc de vreo 2 ani.

cana de filtrare apa Brita Marella

Este o cana pe care am ales-o dupa ce am studiat bine piata si la recomandarea cuiva care chiar a folosit-o. O gasesti pe emag (link afiliat) si merge de minune cu filtrele Maxtra (link afiliat).

Cana in sine, este o tehnologie simpluta. Practic, vorbim de o cana de 3.5 l, facuta din plastic dar fara BPA cu o palnie unde se introduce cartusul filtrant.

Acesta  poate curata pana la 150 de l de apa (se recomanda schimbarea cam o data pe luna) si filtreaza substantele precum: impuritatile, plumbul, calcarul, clorul, cuprul etc.

Nu am testat in mod profesional apa rezultata sau inainte si dupa folosire (desi am tot zis ca fac asta) ca atare, nu as putea sa spun cat de bine sau de mult filtreaza. Dar ce-ti pot spune cu certitudine este ca apa filtrata are alt gust. Si ma refer la un gust mai bun, nu la un gust mai rau.

Uite si un filmulet pentru cine vrea s-o vada:

sursa imagine: pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *