imagine veche brigitte bardot

Imagine Brigitte Bardot

brigitte bardot carte postalaSalve. Va prezint astazi o vedere senzuala cu o tinara blonda.

Cu buze rosii senzuale si privire galesa, o imagine Brigitte Bardot.

A imbatranit urat din pacate, spre deosebire de Jane Fonda de care vorbeam intr-un post anterior. Toate operatiile alea si-au pus amprenta asupra ei astfel incat arata ca un soi de caine din ala cu piele multa.

Fara indoiala insa ca a fost una din cele mai frumoase femei din lume la timpul ei. Am vazut-o tanara si am vazut-o tanara in cateva filme si da, era o femeie foarte, foarte frumoasa in toate privintele. Cum spuneam mai sus insa, pacat ca nu a stiut sa imbatraneasca.

2 thoughts on “Imagine Brigitte Bardot”

  1. Daca scrie pe undeva ca Brigitte ar fi facut operatii estetice, eu nu cred ca este adevarat. Pe vremea aceea mai mult de operatii estetice la nas, nu exista…. Da, o fi imbatranit urat, asta este. Si Victoria Principal (Pamela din serialul Dallas) la fel. Nu toate femeile au noroc de gene bune din punctul asta de vedere.

    1. E o presupunere sincer, mie asa mi se pare. Ma refeream insa la operatii relativ actuale, nu la operatii facute cand era tanara. Dar cand ziceam ca a imbatranit urat, ma refeream mai mult la comportament, nu neaparat la aspectul fizic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *