Pareri filme | Blue Streak | Detectiv fara voie | 1999

Print si cersetor, hot si politist

Detectiv fara voie  pe numele sau original Blue Streak  este un film caterinca. O comedie interesanta, din perioada cand Martin Lawrence era la putere. Cred ca era echivalentul lui Kevin Harts de astazi, fiindca era peste tot. Mi se parea si mult mai funnny.

Hot de diamante urmarit de politie

Un baietas, fura si el un diamant de pe undeva (banca, casa, nu am retinut) impreuna cu un partener al sau. Jaful reuseste insa are niste mult ghinion, fiindca politia e pe urmele sale. In disperare de cauza, ca sa nu-i confiste marfa, se ascunde intr-o cladire in constructie. Este incercuit acolo si atunci omul ascunde diamantul in acea cladire, lipindu-ul cu banda adeziva. Se preda apoi, fiindca nu are de ales.

Ok, ajunge la racoare, sta o vreme si apoi iese. Cand iese, iese evident cu gandul sa-si recupereze si valorifice marfa. Din pacate pentru el insa, isi da seama ca vechea cladire parasita era de fapt acum… sediul politiei.

Cum naiba sa-si ia diamantul?

Pai… ce era sa faca? Stiti vorba aia, daca trebuie sa treci puntea te faci frate cu naiba. Zis si facut, apeleaza la fost amici sa-i faca documente false si apoi, deghizat in politist intra in sediul. Astfel camuflat incearca sa-si recupereze marfa. Da insa peste un sef al naibii care il tot trimite in diverse misiuni alaturi de un partener pe care noi romanii l-am incadra in categoria tantalau.

Treaba se complica atunci cand iese din parnaie si fostul partener de jafuri al actualului politist. Este un pic suparat si acesta si, isi vrea partea. Nu-l crede pe fostul lui partener si urmeaza pe undeva o haituire si o hartuire.

Cum ziceam si la inceput, este un film bun, o comedie plina de actiune. Este inca o comedie fresh, unde nu sunt prea multe clisee si este funny. Eu l-am vazut de mai multe ori si nu-mi pare rau. Cand il mai prind ma mai uita la el si inca imi mai place.

Sursa imagine: wikipedia.org

P.S Mai am si alte comedii pe aici, da?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *