Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor

Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor

Salve. Tocmai cand credeam ca abandonez iar rubrica asta o vreme, pac, a aparut o colega cu o carte si m-a salvat. Mi-a recomandat „Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor„, pe care ea a primit-o cadou de la prietenul ei.

Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor

Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor

Bai smecher, ce sa zic. Nu prietenul ei, ci cartea e smechera. Este scrisa de un blogger de sex feminin, doamna Simona Tache ce mi-a facut multe zile frumoase doar postand pe blog (nu e doar blogger e si redactor la Catavencii si a fost multe la viata ei).

Alaturi de dansa, la celalalt capat al penitei sa ma exprim asa, se afla Mihai Radu, colaborator la Catavencii si nu numai.

„Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor” este continuarea lui „Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut”. Este o adunatura de intamplari haioase le-as putea spune, un umor contemporan bazat pe relatiile dintre sexe.

Cartea nu este neparat un razboi ci asa cum au zis-o chiar autorii, este mai mult un dialog intre reprezentantii celor doua sexe. Ambii au un stil delicios, prezinta cu mult umor dialogurile conjugale sau diferentele intre sexe. De asemenea, ambii isi apara cu indarjire dar si cu resemnare punctele de vedere si „speciile”.

Este o carte usor de digerat pentru oricine, genul de carte ce poate fi citita intr-o singura zi, in cateva ore. Textele sunt bine structurate, sunt complexe, sunt insa scrise pentru toata lumea. Este foarte usor de citit aceasta carte si are scopul de a te relaxa si a te binedispune.

Si povestile sau ma rog, dialogurile sunt scrise foarte concentrat, fiecare poveste are cam o pagina. Mi-au placut mult si titlurile, parafraze ale unor zicatori sau motto-uri celebre. Este o carte usoara dar inteligenta cu un umor subtil si placut.

Este o carte buna, pe care o citesti cu placere ce te amuza si te relaxeaza. Cred ca este ideal de citit dupa o lunga zi de munca.

Puteti cumpara de aici „”, la pret redus. Daca o comandati maine, pe 19.07.2016, aveti reducere 45% si transport gratuit, indiferent de comanda. Oferta este valabila doar maine!!!

Abonati-va daca v-a placut articolul si nu uitati sa-i dati o steluta sau mai multe, dupa cum considerati.

Noroc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *