Emoji sunt pentru femei, nu pentru bărbați!

Articolul de față este o scrisoare deschisă către whatsapp, ar trebui să facă o versiune specială pentru noi, domnii. Ori ceva cu un auto-suggest, ori nu știu, ceva comandă verbală sau o listă extrem de simplă. Să fie doar câteva emoji pentru bărbați, nu câteva sute, sau câte or fi în momentul de față.

Oricum suntem inapți și habar nu avem să le folosim așa că nu ar trebui să avem acces la instrumente atât de periculos de sugestive. Puse în mână cui nu trebuie, îți pot aduce necazuri sub formă de nervi și frustrare că nu ești în stare să dai un răspuns pe măsură, rapid sau pică precum nuca în perete.

Am observat asta la mine, chiar îi spuneam unei prietene (Nina) recent și mă amuzam pe treaba asta.

Aseară, un prieten mi-a confirmat teoria, în direct. Pe un grup unde suntem mai mulți tovarăși, prietenul respectiv, o să-i spunem B. a postat mesajul de mai jos și anume „Să-l felicităm pe proaspătul tătic, X„, mesaj însoțite de două emoji.

Până să mă gândesc ce naiba să scriu și eu, voiam să scriu ceva drăguț și inspirat, mă tot uitam pe grup. Și am văzut B. typing, typing etc. Eram wtf… ce rahat tot scrie asta, ce roman scrie acolo, ne povestește nașterea și a început de la concepere? Nop, de fapt el a scris a doua propoziție care i-a luat fix două minute.

De ce? E simplu, sunt absolut convins că atât i-a luat până să găsească emoji respective.

Vezi, de asta zic eu ca noi, băieții, nu ar trebui să avem acces la emoji, nu suntem în stare să le folosim.

Sursă imagine: pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *