Bani, SEO, deviata, inspirationale, interesante, contentwriting, inovative | #infrascurte 4

#bani Daca ai nevoie de un credit unde sa platesti cu circa 50% mai mult ca la banci, unde te duci? E clar, la camatari. Dar daca ai nevoie de un credit unde se pare ca platesti cu 50% mai putin ca la banci, unde te duci? La Revolut, pare o alternativa la varianta moderna de banca. Nu am testat varianta aceasta in niciun fel, doar pare interesanta.

Revolut

#SEO Daca esti blogger, atunci poate ai auzit ca trendurile in SEO in 2018 duc toate spre featured snippets. Daca nu stii ce sunt alea, atunci ai nevoie de articolul de mai jos.

Featured Snippet

#deviata E ok sa-ti inveti baietelul „sa fie barbat”, in sensul sa-si reprime emotiile, facand colectie si tinandu-le in el? Nop. Nu-i mai zice „fii barbat”, fiindca responsabilitatea data prin simpla expresie s-ar putea sa-l dea peste cap si 20 de ani mai tarziu sa ajunga la psiholog.

Fii barbat

#inspirationale Paradoxal, intr-o tara unde justitia e sub pamant ca decedatii, prima femeie din Europa doctor in drept, a fost o romanca.

Sarmiza Bilcescu

#interesante Avem un site construit printr-un program al primariei Bucuresti (daca am inteles bine) care isi propune sa conserve cumva amintiri de acum 100 de ani si nu numai. Este la inceput site-ul dar gasiti de exemplu poze de la 1900 si chestii de genul. Daca ai astfel de materiale, desigur, poti contribui si tu la site.

Muzeul Memoriei

#contentwriting Daca ti-o arzi prin online, daca iti place sa scrii, daca te visezi traind cumva din content writing (orice forma), atunci poate e mai bine sa citesti cartea asta. N-am citit-o inca, dar din descrierea celor de la romaniancopywriter.ro pare sa fie foarte utila.

Simtul Stilului

#inovative, mediu Filmuletul zilei vine de la TED. Ascultati-l pe omul asta, are o gandire revolutionara. Printre altele, impreuna cu echipa sa, s-a ocupat de designul unui filtru de aer. Un fel de aspirator care poate sa curete aerul pentru un anumit spatiu. Din reziduurile rezultate a facut gen un inel, un soi de diamant presat. Este o gandire absolut outside of the box. 


Cam atat pana data viitoare, daca vrei mai multe info pe un subiect anume atunci vezi sub articol, te ajuta tag-urile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *