Orice porcarie poate primi azi numele de arta mai ales cand nu spune nimic…

arta e moarta

Am mai zis-o si cu alta ocazie, poate sunt eu prea taran dar anumite bucati de arta nu le inteleg. Sau ma rog, cel putin, nu mi se par arta sau arta e moarta.

Se da speta de mai jos, cu un domn de origine olandeza care cica picteaza si mediteaza. O fi mai bun pe meditatie, nu pe pictura. M-am uitat la filmulet si n-am vazut nimic interesant. Sunt niste cercuri trase pe o panza si atat.

Unde e arta, ce reprezinta chestia aia? Inteleg ideea de suprarealism, de arta abstracta samd dar acolo nu e cazul. Sunt doar niste cercuri pe o panza. Deci unde e arta?

Mor pe chestiile astea. In ziua de azi, a devenit prea simplu sa faci niste chestii sau prea accesibile mai degraba si n-ar fi trebuit. Ar fi trebuit ca pur si simplu, jet! sa n-ai acces la chestiile alea si sa-ti dai palme.

Vrei sa pictezi, ok, ce? Aaaaa ai tras doua dungi pe o panza si ai pretentii de Salvador Dali sau ti-o arzi ca lasi la aprecierea publicului? Mars! ca artist, tu transmiti mesajul! Ca il prinde sau nu publicul, e alta discutie, dar datoria ta este sa-l transmiti, capischi?

In conditiile in care tragi niste linii – si nu pe nas, mie nu mi se pare ca e arta ci bataie de joc. Un fel de Daum la nationala Romaniei, picta pe gazon pana a dat-o in bara.

Deci unde e arta?

Aj ausd asadek kgjajs kahnsuwe kasdaune dca,,doo asadhe da kknfapie kjsdnajs yhbuibfdsyb asdahejcm.

Ce, n-ai inteles ce-am scris mai sus? E arta, las la aprecierea publicului, sa inteleaga fiecare ce vrea.

Deci, unde e arta?


sursa imagine: captura de ecran vimeo

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *