aeroportul verde Changi din Singapore

Arhitectura verde din Singapore

Azi nu ne lungim prea mult, o sa vorbim un pic insa despre verde. Si nu ma refer la ce mai baga cate unii ci la cu totul altceva. Arhitectura verde din Singapore. Daca ei pot, noi de ce nu putem?

E clar ca omenirea este o specie distructiva pentru planeta. Noi am avut si avem atitudine de cuceritori, luam si plecam. Asa am facut si cu natura. Noi nu am incercat sa ne integram in natura, constructiile noastre si ce avem nevoie. Nu. Am distrus si am pus beton in loc. Cam asta e treaba.

E ok asa? Evident ca nu dar pana ne dam seama, tot mai dureaza. Eu nu zic sa nu construim si sa ne intoarcem la a trai in pesteri. Dar ar trebui sa-i dam naturii ce e a ei. Adica, in constructiile noastre sa fie integrata si natura. Nu mai zic de reducerea emisiilor, reducerea consumului s.a.m.d. Ar fi de ajuns in prima faza sa avem mult mai multa verdeata in jurul nostru.

Si uite ce se intampla in Singapore. Uite mai jos, asta e poza din aeroport. Da, asta este aeroportul Changi din Singapore. Da, da, nu e gradina botanica.

Uite aici mai multe detalii. Nu e nici SF si nici editata, e pe bune. E o placere sa calatoresti in asemenea loc. Sunt parcuri in Romania care nu arata asa de bine.

Uite mai multe poze din Singapore mai jos:

Nu scriu mai mult de atat ca e genul de articol unde nu prea am ce sa vorbesc. Trebuie vazut si aplicat. Asa ca uite si filmuletul de mai jos, fix pe tema asta:

Uite si aici, poti citi si vedea mai multe pe acest subiect, despre arhitectura verde din Singapore.


surse imagini: wikipedia.org si pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *